Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.508
- 7.997
- 1.428
Klüp acayip garip bir hal aldı.Biri gider gerçek şampiyon biziz diyen herifin düğününe gider şaka gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi sorsanız Galatasaray’ım diye yanıp tutuşuyor ama bir tanesi de demiyor ki bu adam yanıp tutustuğum kulübe her seferinde ağzına geleni söyleyip karalıyor gitmeyeyim.
Yiyin efendiler yiyin
ya hadi biSende gidiyormuşsun düğüne.
Mckein gelmesi lazimLan aklima geldi o tüylü dansöz biraz da Sambaci bir kariya benziyor acaba casemiro öküzü mü gelecek
Basindan beri yazdim bu anayla onun gidecegi yer arap yarimadasiRabiot bugün ya bizde ya Fenerde. Başka takıma gitme şansı yok
ister misin afterparty adada olsunKlüp acayip garip bir hal aldı.Biri gider gerçek şampiyon biziz diyen herifin düğününe gider şaka gibi.
Giden yüzsüzdür bence. Ben gitmezdim yüzsüz değilimDüşünsenize.Biri sizin tüm sezonluk emeğine ''hırsız'' muamelesi yapıyor ve düğününe gidiyorsun.Vay be fena duruş.
Evet. Başka sorun?İş başka arkadaşlık başka
Ben antuya üye olsam orada çevre edinsem benle hic konusmayacak misiniz
Okan hocamin elbet özel hayatinda da bu tür arkadasliklari olabilir
15 yabancı mı olacak? En fazla 3 kişi gelebilir. o da Ziyech ve Yusuf Demir giderseBence 1 stoper
1 rabiot
1 kostic
1 fabian ruiz
Gelecek
İş başka arkadaşlık başka
Antuda ne amaçla bulunduğun önemli.İş başka arkadaşlık başka