Murat Erdem
Kırmızı Üye
- 4 Haziran 2011
- 1.623
- 629
- 1.373
Casemiro gelsin stoper oynasın Avrupa maçlarında. Ligte orta sahada yeterli olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh darwin nunez mi
Okan Hocan şuan akşam Acun’un düğüne ne giysem diye düşünüyor?Okan hocam hepimizden daha stresli su an
Kostic hermoso rabiot jakobs ve osimhen sözü verildi
3-5-2 sistemi kararini anlik aldi
Tutmazsa giderim dünyanin sonu degil dedi
Tüm kanatlari dehledi
Kostic hermoso rabiot olmayinca kara kara düsünüyor
Maskeni yesinlerkaan casemiro kadar rahat oynar bu arada
Leonardo Lopes'de bir Zeytinli vibe ı var .
Ndombele haftanın 11ine seçilmiş btwYeni Ndombele miz Casemiro öyle mi

osimhen galatasaraydaLAN OSİMEN NERDE
Bari Miranchuk çekin 10 numaraya yav
Smokin giydi o yüzden gecikti açıklama işleri 2 sene önceyi hatırlayınLAN OSİMEN NERDE
OynarBoupendza kanat oynar mı
Parasını istemek suç mu ? şurada herkes 2 kuruşluk tazminatı için patronuna suikast düzenleyecek minvalde insanlariz. Adam hakkını istiyor ben hiç kızmıyorum sergioya.Sergio Oliveira Olympiakos ile anlaştı ancak Galatasaray’dan 2 yıllık sözleşmesinin 5.8 milyon Euro’sunu istiyor. Galatasaray bunu kabul etti ancak Oliveira ödeme şartlarında katı bir tutum izliyor. Tek bir taksitin gecikmesi durumunda ekstra taleplerde bulunuyor. Bu yüzden henüz fesih işlemi gerçekleşmedi.
bu şerefsize en büyük ceza olarak takımda tutun. yeni tesiste antreman yaptırın sabahın köründe. antremanları da seyirciye açık yapın. düz koşu yaparken taraftar buna ana bacı kaysın her antremanda. mobbing kralını yesin. madem o 5,8 milyon euroyu alacak onun burnundan getire getire vereceğiz bizde parayı.