Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocam hepimizden daha stresli su an

Kostic hermoso rabiot jakobs ve osimhen sözü verildi

3-5-2 sistemi kararini anlik aldi

Tutmazsa giderim dünyanin sonu degil dedi

Tüm kanatlari dehledi

Kostic hermoso rabiot olmayinca kara kara düsünüyor
Okan Hocan şuan akşam Acun’un düğüne ne giysem diye düşünüyor?

Bu arada bu ligde şov yapan fred casemironun yarısı kadar bile oynamıyordu manuda.

Takımda sakasız kanat kalmadı üçlüye dönsen kanat bek yok rezil yönetim osimhen ile uyuttu taraftarı kanatlara kimi koyacaz lan bitik ziyech'i mi şuana kadar neredeyse hiç katkı veremeyen yunus'u mu

O kadar para harcadık üstüne Osimhen geldi, bakınca yaza girdiğimiz kadro muhtemelen daha iyi ve dengeli bir kadrodur. İnanılmaz bir plansızlık, çok büyük bir rezalet bu ya. Takımda 6 yok kanat yok ama forvet Osimhen, Icardi, Bats. Fıkra gibi.

abi NASIL 5 GÜN ÖNCE yayınlanmış olabilir ya ! şunlar kadar trasnferden haberi olan yok ha

Sergio Oliveira Olympiakos ile anlaştı ancak Galatasaray’dan 2 yıllık sözleşmesinin 5.8 milyon Euro’sunu istiyor. Galatasaray bunu kabul etti ancak Oliveira ödeme şartlarında katı bir tutum izliyor. Tek bir taksitin gecikmesi durumunda ekstra taleplerde bulunuyor. Bu yüzden henüz fesih işlemi gerçekleşmedi.

bu şerefsize en büyük ceza olarak takımda tutun. yeni tesiste antreman yaptırın sabahın köründe. antremanları da seyirciye açık yapın. düz koşu yaparken taraftar buna ana bacı kaysın her antremanda. mobbing kralını yesin. madem o 5,8 milyon euroyu alacak onun burnundan getire getire vereceğiz bizde parayı.
Parasını istemek suç mu ? şurada herkes 2 kuruşluk tazminatı için patronuna suikast düzenleyecek minvalde insanlariz. Adam hakkını istiyor ben hiç kızmıyorum sergioya.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt