Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucak o kadar kücük ki Alper Adminin bilgilerini teyitlemek icin Live Radar'dan ciktim simdi de Ucak kayboldu

1725457431283.webp

Bu işin sonunda kanatta Halil orta sahada da Çikıldağuyu kullanırız gibi artık.

Aslinda

sag bek, sol bek, orta saha ve forvet transferi yapildi. Sene basinda tespitlerimiz de burda eksik oldugumuz yöndeydi. Simdi yapilan transferler ne kadar uyum saglayacak soru isareti.

Eszamanli Oliveira, Dubios, Zaha, Kerem, Kohn takimdan ayrildi, Yunus da geri donus yapti.

Makul haraketler, bir orta saha bombasi (Rabiot fln) yapabilsek cok daha ozguvenli olacagiz. Baris'in kalmasi, Sanchez'in kalmasi, Torreira'nin kalmasi iyi oldu. Mertens'i destekleyecek Osimhen da cilek. Bir de Bats geldi o da guzel hamle..

Ya Rabiot mu bilmiyorum ama net bir seyler oluyor. Osimhen Video'su bu yüzden aciklanmadi diye düsünüyorum. Okanin Italya da kalmasi. Bunlar tesadüf degil. Olur olmaz bilmiyorum
Rabiot abi ya net rabiot sabahki günaydın mesajındaki renkler kadın futbol maçı diyorsunuz kadın futbol takımın kendi sayfası bar kaç kere paylaştılar sanki daha önce dünkü dansçının kafasındaki renkler falan

Ulan şerrolar takımın kolunu bacağını kestiniz finalden bahsediyorsunuz bu takım yeterliyse niye daha fazla alternatif varken Young Boys'u eleyemedin? Bir tane forvet aldın diye adamın süper güçleri olduğunu mu düşünüyorsun ne iş bilmez adamlar çıktı, Osimhen yerine ihtiyaçlar alınsa daha mantıklı ve mutlu edici olurdu ama işiniz gücünüz şov.

Bu adam sürekli gülüyor Napoli başkanıyla görüşmeleri sıklaştıralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt