Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
3 aylık sakatlık hoşgeldinNijerya milli takımı kampı mı
Eyvah diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 aylık sakatlık hoşgeldinNijerya milli takımı kampı mı
Eyvah diyorum
Nijerya milli takımı kampı mı
Eyvah diyorum
bu beni de korkutuyor.çok büyük nazar var şu an üstündeNijerya milli takımı kampı mı
Eyvah diyorum
Hatip Türkiye’de zatenyav bunların italya'da bir şey yaptığı yok
ahlat başı eli boş dönüp abdürrahim'in alan ve pato olayı gibi kalmak istemediği için dönmeye utanmıştır.
bir kaç gün gezip etraf sakinleşince gelirler.
Ortamdan uzaklaşma vakti nihayet. Zaten kaos yangın küfür kıyamet bir zaman akışı olacak. Gece döneceğim anca, takip edemeyeceğim ama daha sağlıklı olacak bu durum.
İyi forumlar herkese, sağlıklı günler dilerim.
Harbiden bu salaklığı bizden başka kimse yapamazdı, takımda orta saha yok, kanat yok, forvette Osimhen var, böyle bir absürdlük ancak Dursun başkana yakışırdı zaten, başarmak üzere tebrik ediyoum kendisini. Bundan sonra maçlardaki beklentimiz; Osimhen kendine ara pası atacak, orta yapacak, koşup yetişip son vuruşu da yapacak.günahıyla sevabıyla 12 gol 7 asist ve 9 gol 3 asist yapan iki kanadı da yollayıp yerlerine herhangi birini getirmedik. şimdi bu adamların verdiklerin skor katkısını kimden bekleyeceğiz? rezil yönetim koca takımı kanatsız bıraktı.
Casemiro haberleri de bana ciddi gelmiyor ama yazan cok sosyal medyada. Bekleyip gorecegiz.
uçak kodu alabilir miyim nereye gittiğini söylüyeyim sizeOkanin ucagi Milano da Osimheni getiren Ucak su an Istanbul'dan Malta ya dogru hareket ediyor
#CenkErgünThingsOliveirayı 5.8 milyon verip göndermek nasil bir enayilik akil alir gibi değil
Bu halde hala transfer konusmak 3.dunya ulkelerinde bile olmayacak isler
uçak kodu alabilir miyim nereye gittiğini söylüyeyim size