- 20 Eylül 2009
- 19.031
- 17.577
- 2.773
Bizimkiler karakola düşmüşGalatasaray, Jhon Arias için girişimlere başladı. (Gol Caracol)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler karakola düşmüşGalatasaray, Jhon Arias için girişimlere başladı. (Gol Caracol)
4 ışık var yoksaaaOhaaa 2 maske var paylasimda
Kosticin sakatlığı bitmiş diyormuş Juventus. Ama form durumunu kazanması baya zaman alır evetMelo’ya da razıyız adam yok. Kostic ikinci dönem ancak yetişir gerek yok.
Ben hakaret etmedim hakaretle baslayan hic bir mesaji okumamda kabulde etmemYa salak salak konuşma... Dönüşüm sancıları olacağını biz de biliyoruz ama oyuncu profili 1-2 ufak istisna veya tereddüt hariç beni üçlü oynat diye basbas bağıran, üstüne dörtlüye hiç uymuyoruz, aman vazgeçelim bundan diye bağıran bir kadron varsa üçlüye dönersin, sancısını da biraz çekersin ama eldeki oyuncular hemen hemen cuk oturduğu için de o sancılı süre aşırı uzun olmaz.
Jelert, Barış, Jakobs, Ali Turap> Hepsi de kanat beki olmaya, dörtlü beki olmaktan daba uygun
Nelsson > üçlüde orta stoper olmaya defansı önde kuran bir tandeme kıyasla daha uygun
Apokerim > Bugünkü haliyle üçlünün sol stoperi olmaya, çok öne giden ofansif bir bekin yanında dörtlüde oynamaktan daha uygun
Sara > 3-5-2 orta sahasının parçası olmaya sadece iki merkezli bir orta sahada Torreira'nın partneri olmaya kıyasla daha uygun
Berkan - 3-5-2'de verimli kullanabileceğin bölge sayısı bizim eski 4-2-3-1 veya arada deneyip rezil olduğumuz 4-4-2'ye kıyasla daha fazla
- Artı yedek bekleyemeyecek çift santraforun var
Kısacası kadro 3-5-2 diye bağırıyor, oynatmayanın aklından zoru vardır aksine
Öküz altında buzağı arar oldukOhaaa 2 maske var paylasimda
Bunun yerinde stopere bir transfer daha yapip 3-5-2 dönmek daha mantikli
Yav orda final oynsyacaz ne diyon renkdaşSol tarafi boşalttılar
İstiyorlar ki UEL de rezil olalım
Metin Öztürk çok fena bir adamsin sen

Zaten bu dizilimde Osimhen ve Icardi arkasına oyunu çözebilmesi için alınabilecek en iyi adam Bats, ne olsun isteniyor anlamıyorum ki Osimhen, Icardi varken oyun sıkışırsa oyunu çözsün diye son dakika golcüsü Bats varken kenara bir de Griezmann mı alınacak? Hoca zaten geniş geniş rotasyon yapan biri değil. Osimhen ve Icardi’yi de çıkarmayacaktır. Gelen adam da yatmaktan 2 ayda Ndombele’ye döner.Yedekten girip mac cevirebilecek tek adam Batshuayi. Bir de belki Ziyech dersin ama bu diziliste oynamasi cok zor.
Ayrica 10 milyon euro verilmis Jelert 11’de bile yok.
Simdi sen dusun bu kadro planlamasi nasil diye…
Yola düşerler inşallahBizimkiler karakola düşmüş