Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.743
- 13.733
- 1.498
Rabiot gelecek gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakaret edip uzerine hakettin diyen insan kendini ifade edemiyordur haydar bir yerlere muracat et ciddiyim acil tedavi lazim sanaYaptığın ekonomi mevzusu benzetmesi benim için benzer nitelikte. Orada akla mantığa ve bilime aykırı bir şey vardı. O yüzden salak salak konuşma dedim, bu sen salaksın da demek değildir. Bana yaptığın itham salakça demektir. O kadarını da hak ettin.
Muslera4-4-2 ideal abiler
----Muslera---
jelert sanchez nelsson jakobs
sara torreira kerem barış
osimhen batshuayi
Arthur Melo bu ya.
3lu savunma oynayinca daha dengeli bi takim olacagimizin bile farkinda degil ki adam her mac farki yicekmisiz hahahahah
Davinson nelson abdulkerim
baris kdb torreira sara jakobs
Osimhen icardi
Jelert davinson nelson jakobs
Ziyech sara torreira baris
İcardi osimhen
Hangisinde daha cok zaaf yasanacagi asikar
Onlar napoliye pizza yemeye gittilerOsimhen tamamen Gardi'nin işi gibi duruyor.
Badem bıyıklı ile Cenker ne işe yararsınız lan?
bu adam kanatta giderken karşısındaki defansa barettayı yan tutarak iki sıkar öyle devam eder gibi.al gel hocam şunu;
![]()
Armand Laurienté - Oyuncu profili 25/26
Armand Laurienté, 27, Fransa ➤ US Sassuolo, 2022'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 19.00 mil. € ➤ * 4 Ara 1998, Gonesse, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Berkani ortaya sarayi sag ice barisa sol ice alirsan elimizdeki en iyi kadroMuslera
Jelert Sanchez Nelsson Jakobs
Baris Torreira Sara Berkan
Icardi Osimhen
Olabiliyorsa şöyle bir şey fena olmazdı da olmayacak gibi görünüyor;Dogru soyluyorsun transfersiz halimiz baya kotu kadro planlaması doguruyor.
Bu Karakullukçu’nun Vole’den ayrılması işi fena kötü oldu yaw. Herif maaşını çıkaracak diye 7/24 yayın açıyorKarakullukcu en cok lauriente’yi istiyor