Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari olivieria ile ziyech'te gitsinde yapmışken tam bir temizlik yapılmış olsun.

Biraz uyusak mı acaba ya hiç hareketlilik yok

Arthur çöp o çöp bu çöp sonra transfer yapmasalar yangın. Son gün bu tarz birilerinin geleceği bu yönetimle belliyken beklentiyi arşa çıkarırsanız üzülürsünüz
Arthur nasil cop oluyor ya? Gecen sene Fio'da bayagi oynamis. Ratinglere bakinca da kotu gozukmuyor. Su anda sakatligi da yok sanirim.

Jhon Arias gelirse süper olur

kadro iyi güzel de yedek yok takımda
Okan hoca çok rotasyon yapan biri değil zaten, yedek olup oynatmamasındansa daha dar kadroyla gitmek iyidir. Berkan, Kaan, Jelert, Mertens, Bats, Yunus, Yusuf, Ziyech kafi bence. Kaldı ki ben bu dar havuzda bile yedeklerin mutsuz olacağını düşünüyorum. Geçen yıl bir Zaha, Mertens, Kerem rotasyonunu beceremedik. 2 bölgeye 3 oyuncu oturtamadık. 3’ü de sezonun büyük bölümünde mutsuz oldu.

O maskenin yan R durma olayı bariz rabiot işte yav başka bişey değil

3-5-2 oynamamız lazım. 4-4-2 bizi mahveder. 4-2-3-1'de de ortasaha boşluk veriyor.
Mevcut kadro düzenine geçme bu kadar kanat oyuncusunun gitmesi yedek bırakamayacağın bir santrafor daha alman zaten 3'lü oynayacağım ben demek yada bir ihtimal diamond orta saha ama o da zaten ön libero defansa geliyor bekler çıkıyor derken bir nevi 3'lü gibi oluyor. Yoksa bu kadro planlamasının izahı yok. Hoca ve dolayısıyla yönetim büyük bir kumar oynadılar bir anda sistem değişikliği ile ya tutturacaklar yada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt