- 21 Haziran 2011
- 27.155
- 7.286
- 2.238
Kadroda çok kaliteli isimler var ama kadro derinliği yeterli değil acil acil acil 3 transfer şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yayın açıyor diye kovmuşlardır zatenBu Karakullukçu’nun Vole’den ayrılması işi fena kötü oldu yaw. Herif maaşını çıkaracak diye 7/24 yayın açıyor

Arthur nasil cop oluyor ya? Gecen sene Fio'da bayagi oynamis. Ratinglere bakinca da kotu gozukmuyor. Su anda sakatligi da yok sanirim.Arthur çöp o çöp bu çöp sonra transfer yapmasalar yangın. Son gün bu tarz birilerinin geleceği bu yönetimle belliyken beklentiyi arşa çıkarırsanız üzülürsünüz
Okan hoca çok rotasyon yapan biri değil zaten, yedek olup oynatmamasındansa daha dar kadroyla gitmek iyidir. Berkan, Kaan, Jelert, Mertens, Bats, Yunus, Yusuf, Ziyech kafi bence. Kaldı ki ben bu dar havuzda bile yedeklerin mutsuz olacağını düşünüyorum. Geçen yıl bir Zaha, Mertens, Kerem rotasyonunu beceremedik. 2 bölgeye 3 oyuncu oturtamadık. 3’ü de sezonun büyük bölümünde mutsuz oldu.Jhon Arias gelirse süper olur
kadro iyi güzel de yedek yok takımda
Biraz uyusak mı acaba ya hiç hareketlilik yok
Öyle diyolar hocam ben barcaya gittiğinden beri izlemedim barcaya giderken çok özel bir adamdıArthur nasil cop oluyor ya? Gecen sene Fio'da bayagi oynamis. Ratinglere bakinca da kotu gozukmuyor. Su anda sakatligi da yok sanirim.
Mevcut kadro düzenine geçme bu kadar kanat oyuncusunun gitmesi yedek bırakamayacağın bir santrafor daha alman zaten 3'lü oynayacağım ben demek yada bir ihtimal diamond orta saha ama o da zaten ön libero defansa geliyor bekler çıkıyor derken bir nevi 3'lü gibi oluyor. Yoksa bu kadro planlamasının izahı yok. Hoca ve dolayısıyla yönetim büyük bir kumar oynadılar bir anda sistem değişikliği ile ya tutturacaklar yada3-5-2 oynamamız lazım. 4-4-2 bizi mahveder. 4-2-3-1'de de ortasaha boşluk veriyor.