- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.365
- 4.513
Bu ne rezalet kardeşim----------Nando
Davinson-Victor-Abdülkerim
-Jelert-Kaan-Lucas-Jakobs
-----------Sara
-----Osimhen-Mauro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne rezalet kardeşim----------Nando
Davinson-Victor-Abdülkerim
-Jelert-Kaan-Lucas-Jakobs
-----------Sara
-----Osimhen-Mauro
ne diyosun süper kupa rakibimizi bekliyoruzBu kadronum minimum şlyi kazanması lazım
Avrupa ligindeyken hem de
Tamam hocam bu konuda içim hafifletir diye ugrasiyorum pardonYav Deniz
Katılmıyorum, 2 forvetli düzene geçeriz gibi görünüyorYeni bir garry rodrigues ya da onyekuru lazım bize gol attıracak kanat şart.
Bu arada uzumlu kek Onyekurum cok sevinmistirYeni bir garry rodrigues ya da onyekuru lazım bize gol attıracak kanat şart.
O zaman yüksek iq'lu bir forvet arkası lazım mertens'in gün görmemişiKatılmıyorum, 2 forvetli düzene geçeriz gibi görünüyor
Bunu bende düşündüm 3 lü savunmanın solı olabilirJakobs bence 3lünün kanat beki olmaz ofansif açıdan o kadar becerikli bir adam değil mantıklı olan sol stoper oynatmak. O yüzden 1 tane tempolu sol kanat almamız gerekiyor
An itibarıyla öyle görünüyor100 milyonluk adam alıp arkasına Berkan sağına Yunus koymayız inşallah
Ofansif bekleri çöp Edip elimizden çıkardık defansif bek aldık şimdi sistemi değiştiriyoruzJakobs bence 3lünün kanat beki olmaz ofansif açıdan o kadar becerikli bir adam değil mantıklı olan sol stoper oynatmak. O yüzden 1 tane tempolu sol kanat almamız gerekiyor
Kilolu diyorlarMckennie ho
Kendi gitmek istiyor gibi görünüyor. İş işlerini bilmemiz zor.Ziyech'i niye gönderiyoruz mal mıyız biz? Hamle oyuncusunu geçtim ilk 11 olarak bile kanat kalmadı takımda. Bir köşede dursun illa ki lazım olur. En kötü son 30 dk falan sokarız.
3-5-2 de sarayı biraz daha ilerde kullanırım ben olsam, tempolu ve yetenekli bir 6-8 lazım ortaya, ortanın solunda jakops olur mu emin değilim, barışı da sağda bi denemek lazım ama yine de net bir şey diyemiyoruz malesef, planlı bir transfer dönemi geçirmedikO zaman yüksek iq'lu bir forvet arkası lazım mertens'in gün görmemişi