Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir garry rodrigues ya da onyekuru lazım bize gol attıracak kanat şart.

Bu kadronum minimum şlyi kazanması lazım

Avrupa ligindeyken hem de
ne diyosun süper kupa rakibimizi bekliyoruz

ordan hiç bilmediğimiz dünya - fifa kulüpler dünya şampiyonası - şu altın yama varya formalarda...hep avrupa takımları alıyor genelde.

cepte ya hepsi :D

Jakobs bence 3lünün kanat beki olmaz ofansif açıdan o kadar becerikli bir adam değil mantıklı olan sol stoper oynatmak. O yüzden 1 tane tempolu sol kanat almamız gerekiyor

Ya insan yiyen azman ortasaha ve iyi ortasaha!

Yada kuzgun leşe!

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakobs bence 3lünün kanat beki olmaz ofansif açıdan o kadar becerikli bir adam değil mantıklı olan sol stoper oynatmak. O yüzden 1 tane tempolu sol kanat almamız gerekiyor
Bunu bende düşündüm 3 lü savunmanın solı olabilir

Muslera
Davinson Hummels Jakobs

GWgUyJOXQAAkvkC

Icardi gelene kadar 4-2-3-1 sistemine devam ederiz.

Okan hoca, bir gece de değişecek radikal karar alacak biri gibi gelmiyor bana.

3-5-2 sistemi için Icardi gelir, orta saha ve sol açık alınır belki, yapar. Ona bile kesin diyemiyorum.

Ofansif bekleri çöp Edip elimizden çıkardık defansif bek aldık şimdi sistemi değiştiriyoruz

Ziyech'i niye gönderiyoruz mal mıyız biz? Hamle oyuncusunu geçtim ilk 11 olarak bile kanat kalmadı takımda. Bir köşede dursun illa ki lazım olur. En kötü son 30 dk falan sokarız.
Kendi gitmek istiyor gibi görünüyor. İş işlerini bilmemiz zor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo Nelson sanchez _
O zaman yüksek iq'lu bir forvet arkası lazım mertens'in gün görmemişi
3-5-2 de sarayı biraz daha ilerde kullanırım ben olsam, tempolu ve yetenekli bir 6-8 lazım ortaya, ortanın solunda jakops olur mu emin değilim, barışı da sağda bi denemek lazım ama yine de net bir şey diyemiyoruz malesef, planlı bir transfer dönemi geçirmedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt