Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maliyetli kanat gelirse doğru 11 kurma şansımızın daha da azaldığını görüyorum akilsaraylı olarak

Maltadaki kesin rabiottur bence çoğu oyuncu Şuan takımlarında tatil yapacak tek rabiot kalıyor kesin rabiottur o isim hadi bitsin şu iş

Bu Cenker ve Hatip oyuncu ikna edemiyorsa ve menajere gidiyorlarsa bunlarin bize faydasi ne? Ikisini sutlayip Gardi tarzi bir adami spor direktör yapin. Herife maas vermeyin ve transfer basi pay verin.

Oyuncularimizi ne kadar yûksek fiyata satarsa, o kadar cok komisyon veririr. Istedigimiz oyunculari düsündügümüzden düsük rakama getirirse, ordanda komisyon verin ve herif mutlu olur.

Transferler tamamlanınca belki de Uefa'da yer alan takımlar içerisinde piyasa değeri en yüksek 5 takımdan biri oluyoruz.

Abi şimdi kanat istiyorsanız 3lu mu oynamak istemiyorsunuz ben onu anlamadım cidden , ofansif adam alırsak nasıl 3lu oynayacağız? Dengeli birileri gelmeli ki 3lu oynayalım, kostic gibi mesela.Zaten Jacobs-Barış da var.Bize bu tarz adamlar lazım 5linin sağında yada solunda oynayabilen herifler lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt