Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde flütü öttürdüğümüz bir gün oldu.

1725320866990.webp

Bu kadar kudurduklarına şahit olmamıştım Zaha'da bile böylesi bu kadar büyük şok olmamışlardı.
Abi kim şok olmadı ki? Di marzio tweet'in ilk atıldığı anlarda burdaydim. Millet bizi dalgaya alıyorlar kanmayin tezgah bu diyorkern arka arkaya italya medyasi haber girmeye başlayınca bir an laaaan diye bir içten tepki verdim. Ama hiç inanmadim hatta fb bjk oltasi bile olur bize olmaz diye düşündüm ki neler neler oldu.

Abi kim şok olmadı ki? Di marzio tweet'in ilk atıldığı anlarda burdaydim. Millet bizi dalgaya alıyorlar kanmayin tezgah bu diyorkern arka arkaya italya medyasi haber girmeye başlayınca bir an laaaan diye bir içten tepki verdim. Ama hiç inanmadim hatta fb bjk oltasi bile olur bize olmaz diye düşündüm ki neler neler oldu.
Ben ilk gördüğümde Di Marzio Hermoso sonrası yine bizle dalga geçiyor sandım ihtimal dahi vermiyordum ta ki RMC yazana kadar. :asd:

Icardi ve Osimhen aynı anda sahadayken olası penaltı atışını kim kullanır. Önemli işler bunlar. Buranın kralı benim kafasıyla gelirse Icardi'yi kaybedebiliriz.
icardi bencil bir adam değil gibime geldi kereme bir sürü asist yapmaya çalıştı şu saçma penaltı olayı bile örnek olabilir

Mbappe transferi sonrasi bu yazın en Flaş transferi bence osimhen olayi

Ucak Tekirdag'a yaklasti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt