- 16 Haziran 2010
- 202.873
- 154.608
- 6.838
Ucak suan TR sinirlarina girdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız 2. Seçenekte Barış nolcak?2 kesin 2. Seçenek 3 ve 4 ile olmuyor valla defanstaki defolari ancak 2 kapatır. Her yerden açık veriyoruz.

Abi kim şok olmadı ki? Di marzio tweet'in ilk atıldığı anlarda burdaydim. Millet bizi dalgaya alıyorlar kanmayin tezgah bu diyorkern arka arkaya italya medyasi haber girmeye başlayınca bir an laaaan diye bir içten tepki verdim. Ama hiç inanmadim hatta fb bjk oltasi bile olur bize olmaz diye düşündüm ki neler neler oldu.Bu kadar kudurduklarına şahit olmamıştım Zaha'da bile böylesi bu kadar büyük şok olmamışlardı.
Ben ilk gördüğümde Di Marzio Hermoso sonrası yine bizle dalga geçiyor sandım ihtimal dahi vermiyordum ta ki RMC yazana kadar.Abi kim şok olmadı ki? Di marzio tweet'in ilk atıldığı anlarda burdaydim. Millet bizi dalgaya alıyorlar kanmayin tezgah bu diyorkern arka arkaya italya medyasi haber girmeye başlayınca bir an laaaan diye bir içten tepki verdim. Ama hiç inanmadim hatta fb bjk oltasi bile olur bize olmaz diye düşündüm ki neler neler oldu.

İkisinede vurdurmam kavga çıkar o yüzden Sara kullansın.Icardi ve Osimhen aynı anda sahadayken olası penaltı atışını kim kullanır. Önemli işler bunlar. Buranın kralı benim kafasıyla gelirse Icardi'yi kaybedebiliriz.
rodop yazana kadar ben de emin olamadımBen ilk gördüğümde Di Marzio Hermoso sonrası yine bizle dalga geçiyor sandım ihtimal dahi vermiyordum ta ki RMC yazana kadar.![]()
icardi bencil bir adam değil gibime geldi kereme bir sürü asist yapmaya çalıştı şu saçma penaltı olayı bile örnek olabilirIcardi ve Osimhen aynı anda sahadayken olası penaltı atışını kim kullanır. Önemli işler bunlar. Buranın kralı benim kafasıyla gelirse Icardi'yi kaybedebiliriz.