- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl ilk kim oyundan çıkarda batsuayi girer o da sıkıntılı.Icardi ve Osimhen aynı anda sahadayken olası penaltı atışını kim kullanır?
Önemli işler bunlar. Buranın kralı benim kafasıyla gelirse Icardi'yi kaybedebiliriz.
İleride çocuğum olursa gsc ile ilgili anlatacağım 2 olay: Vecino yangını+ osimhen hikayesi. Öğlen resmen 3ten sonra çalışmadım gibi birşey. Maillere bakarken yandan forumu refresh yapıyordum.
Yav sen nasıl bir adamsınoo beleş yayın
katıldakiler yine mort oldu
Bu yüzden 2'li forveti kaldırabilecek bir takım kurgulamak zorunda kalacak. Mevcut düzende mümkün görmüyorum.Asıl ilk kim oyundan çıkarda batsuayi girer o da sıkıntılı.
karateci misiniz hocamBen de ders verirken yakalandım, arkadaş söyledi inanmadım buraya girmeye çalışırken bir kaç yumruk yedim Osimhen sayesinde, değer ama.
Ders verdiğim çocukta hocam sizde bir gariplik var guard almıyor, telefonla ilgileniyorsunuz ama devam devam diyorsunuz, sonunda beni dövmezsiniz dimi dediğinde ayıldım)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sürü çıkmaz bir araya gelip bize gelmesi. Conta ile atış. Psg ile anlasamama. Chelseayi beğenmeme. Arabistana gitmek istememesi. Gardi son anda arama bir sürü olasılık ve osimhenMbappe transferi sonrasi bu yazın en Flaş transferi bence osimhen olayi
vay be ne kadar nish bi msjMahallenizde ışığı yanan GS'lidir.
Kesinlikle öyleyiz. Bugün normalde planlama günümüz işte. Aylar sonra planlama saliya alındı. Ohh dedim rahat rahat çalışırım foruma bakarim. Bir girdim olaylar koptuAcaba simülasyondamıyız
skriniar dan verim alamamasi kendisine eksi yazar.Acaba takımda mi düşünulmuyor? Enrike herkesten faydalacagiz diyordu gecen
kanimca , aries'e gerek olmadigini dusunuyorum.Sol Açık Adaylar:
#Aries
#Kostic
#Armand Lauriente
Kimi isterseniz?