Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000106515.webp

Baskan!!! Kanat nerede? Orta saha nerede? Bu adami getirip ona da Icardi gibi top getiremezsek bir boka yaramaz.

Bir de kanat almadan Kerem'i sattik. Insallah bu Arias denen Avrupa'da oynamamis Kolombiya'li gelmez. Yoksa Kerem'i arariz. Bunu Kerem'i cok begenmeyen biri olarak soyluyorum.

Olasi Davinson transferi icin on anlasma hamlesi olmaz insallah bu Osimhen isi.Valla kotu kotu seyler geliyo aklima.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ürkülecek bir şey değil ki bu dediğin. Seneye 30 vereceklerse hay hay. Bu pahada 29 yaşında stoper bize lüks kaçar.

İcardi ile nasıl oynayacak diyen arkadaşlara söylemek istiyorum. Icardi aralığa kadar anca form tutar. Yırtık var. Bide antrenman yapamiycak bu sürede. Herkes havlu attığımızı düşünürken geldi bu adam. Sezonun bizim adımıza en kritik hamlelerinden birisi gerçekleşti. Kırılma anı resmen. Osimhen i almayı kim akıl etti nasıl oldu bilmiyorum ama resmen Allah yüzümüze baktı. Gelmese tezeği avuçlamıştık. YB maçından sonra herkes umudu kestiği için farkında değildi ama İcardi sakatlandı...En büyük silahımızı en lazım olduğu dönemde kaybettik. Derbilerin sezonu belirleyeceği yerde Icardisiz kaldık. Cidden herkes uyudu. Sezon çöp olabilirdi. Bide ölü toprağını atamayan taraftarı diriltti resmen.
Ayrıca İcardi ile de çok iyi bir ikili olurlar çünkü Osimhen kanat forvette gayet oynayabilen bir oyuncu. Zaten tek forvet oynayınca da statik bir adam değil. PSG de Mbappe kimlerle ne oynadı nasıl skor üretti bir bakın anlarsınız. İcardi Osimhen klasik 2 forvet oynamaz PSG de Mbappe ne yaptıysa aynısını yapar. Ama bu sistemi oynatmak için elinde cok iyi orta sahalar olması lazım. Kritik nokta bu yoksa beraber oynamaları hiç sorun değil.

Son düzenleme:
Cenker günle ahlatçı başının sevinmesini görmeye dayanamıyorum

“Aaaa daha ne yapalım ya yeter bu kadar transfer”, söyleme bak sanki 600 kiloluk tosunun ederinin %30 altına almış gibi bir vizyonsuzluk içeriyor. Ekstra olarak aşırı derecede iticilik var

İcardi ile nasıl oynayacak diyen arkadaşlara söylemek istiyorum. Icardi aralığa kadar anca form tutar. Bu adamı almayı kim akıl etti nasıl oldu bilmiyorum ama resmen Allah yüzümüze baktı. Gelmese tezeği avuçlamıştık. Ayrıca İcardi ile de çok iyi bir ikili olurlar çünkü Osimhen kanat forvette gayet oynayabilen bir oyuncu. Zaten tek forvet oynayınca da statik bir adam değil. PSG de Mbappe kimlerle ne oynadı nasıl skor üretti bir bakın anlarsınız. İcardi Osimhen klasik 2 forvet oynamaz PSG de Mbappe ne yaptıysa aynısını yapar. Ama bu sistemi oynatmak için elinde cok iyi orta sahalar olması lazım. Kritik nokta bu yoksa beraber oynamaları hiç sorun değil.
Okan hoca inzaghi'nin interini çok yakından takip ediyorum diyordu zaten. Al işte fırsat, örnek de inter 3-5-2 si

Okan hoca inzaghi'nin interini çok yakından takip ediyorum diyordu zaten. Al işte fırsat, örnek de inter 3-5-2 si
Gayet mantıklı. Ama ben daha çok saha içi 3-4-3 gibi olacağını düşünüyorum. Yine belirtmekte fayda var. Orta saha her varyasyonda kritik nokta. Oraya gerekli hamle yapılmazsa emek boşa gider. Faydası olur hemde çok olur Osimhen in ancak olması gerektiği kadar olmaz. Denklemin şifresi orta saha.
Orta sahanda iyi olursa hocada yönetebilir oturtabilirse o zaman ciddi ciddi Avrupa kupası finali hayal olmaz

Gayet mantıklı. Ama ben daha çok saha içi 3-4-3 gibi olacağını düşünüyorum. Yine belirtmekte fayda var. Orta saha her varyasyonda kritik nokta. Oraya gerekli hamle yapılmazsa emek boşa gider. Faydası olur hemde çok olur Osimhen in ancak olması gerektiği kadar olmaz. Denklemin şifresi orta saha
Osimhen-icardi gibi bir ikilin varsa bence 3-5-2 en doğru çare.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt