Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ürkülecek bir şey değil ki bu dediğin. Seneye 30 vereceklerse hay hay. Bu pahada 29 yaşında stoper bize lüks kaçar.Olasi Davinson transferi icin on anlasma hamlesi olmaz insallah bu Osimhen isi.Valla kotu kotu seyler geliyo aklima.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavv sorma gece gece bizi de mutlu etti.Adam bu günü bekliyormuş gibi mutlu lan.
Kim pp yapacak diyordum tebrikler
Sarhoş musun üstadKalkın lan uyudumuz mu? Osimhen gelmiş. 50' lik Beylerbeyi bitti. Dahavar. Kalkın muhabbet edicez.
Galatasaray Ulan....
Uyku tutmadı mı ahbert

Uyuyacaktım aklıma geldi neler oluyor diye bir kez daha bakarken Çağo tweetini gördünce atayım dedim tekrar gidiyorum.Uyku tutmadı mı ahbert![]()

İyi geceler ahbertUyuyacaktım aklıma geldi neler oluyor diye bir kez daha bakarken Çağo tweetini gördünce atayım dedim tekrar gidiyorum.![]()

Uyku tutmadı mı ahbert![]()
Okan hoca inzaghi'nin interini çok yakından takip ediyorum diyordu zaten. Al işte fırsat, örnek de inter 3-5-2 siİcardi ile nasıl oynayacak diyen arkadaşlara söylemek istiyorum. Icardi aralığa kadar anca form tutar. Bu adamı almayı kim akıl etti nasıl oldu bilmiyorum ama resmen Allah yüzümüze baktı. Gelmese tezeği avuçlamıştık. Ayrıca İcardi ile de çok iyi bir ikili olurlar çünkü Osimhen kanat forvette gayet oynayabilen bir oyuncu. Zaten tek forvet oynayınca da statik bir adam değil. PSG de Mbappe kimlerle ne oynadı nasıl skor üretti bir bakın anlarsınız. İcardi Osimhen klasik 2 forvet oynamaz PSG de Mbappe ne yaptıysa aynısını yapar. Ama bu sistemi oynatmak için elinde cok iyi orta sahalar olması lazım. Kritik nokta bu yoksa beraber oynamaları hiç sorun değil.
Gayet mantıklı. Ama ben daha çok saha içi 3-4-3 gibi olacağını düşünüyorum. Yine belirtmekte fayda var. Orta saha her varyasyonda kritik nokta. Oraya gerekli hamle yapılmazsa emek boşa gider. Faydası olur hemde çok olur Osimhen in ancak olması gerektiği kadar olmaz. Denklemin şifresi orta saha.Okan hoca inzaghi'nin interini çok yakından takip ediyorum diyordu zaten. Al işte fırsat, örnek de inter 3-5-2 si
Osimhen-icardi gibi bir ikilin varsa bence 3-5-2 en doğru çare.Gayet mantıklı. Ama ben daha çok saha içi 3-4-3 gibi olacağını düşünüyorum. Yine belirtmekte fayda var. Orta saha her varyasyonda kritik nokta. Oraya gerekli hamle yapılmazsa emek boşa gider. Faydası olur hemde çok olur Osimhen in ancak olması gerektiği kadar olmaz. Denklemin şifresi orta saha