Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen-icardi gibi bir ikilin varsa bence 3-5-2 en doğru çare.
Aynen. Ama ben hocanın İcardi dönünce buna bakacağını düşünüyorum. İcardi döndü form tuttu uzun sürebilir. Şimdilik muhtemelen 4-3-3 oynatır. Yani en azından umarım buna geçiş yapar. 10 nolu sisteme gerek yok. Mertens maç içinde girer yedek taktiğe geçilir. Anladığım kadarıyla da şu Brezilya dan gelecek oyuncuyuda bundan dolayı istiyo. Kanadın biri Barış gibi fizikli diğeri dripling atabilen pasör ve inceci bir oyuncu. Bu şekilde 3 lü orta saha kurgusunda 10 no ihtiyacı giderilmiş olur ve modern futbola dönüş olur bizim adımıza

Aynen. Ama ben hocanın İcardi dönünce buna bakacağını düşünüyorum. İcardi döndü form tuttu uzun sürebilir. Şimdilik muhtemelen 4-3-3 oynatır. Yani en azından umarım buna geçiş yapar. 10 nolu sisteme gerek yok. Mertens maç içinde girer yedek taktiğe geçilir. Anladığım kadarıyla da şu Brezilya dan gelecek oyuncuyuda bundan dolayı istiyo. Kanadın biri Barış gibi fizikli diğeri dripling atabilen pasör ve inceci bir oyuncu. Bu şekilde 3 lü orta saha kurgusunda 10 no ihtiyacı giderilmiş olur ve modern futbola dönüş olur bizim adımıza
4-3-3 için kanat forvet kalmadı ki.

Radyospor dinliyorum şimdi özetini tekrarlarını geçiyor adam soruyor bu Osimhen olayı doğru mu diye karşıdaki muhabir de yüksek oranda doğru deyince böyle bir sessizlik oldu stüdyoda haberden sonra da kesin olarak diyemeyiz falan diye Yalpalıyor

Medina nasıl? 15 civarında para verecekmiş artı opsiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt