Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa'da hangi rakipte Mauro-Osimhen-Michy rotasyonu var ki? Merkezi ve kanatları güçlendirir isek top hocada, imkansız değil bence artık.
Rtaş cidden yanlız bu sene Uefa kupası olur en kötü konferansa bile okeyim amaa bi kupa getirmemiz lazım ne olursa olsun bence kalan eksikleri tamamlarsak iyi bir ivme yakalarsak cidden Uefa sa çeyrek yapma durumu var en az

Ben UEFA kupası isterim artık. Hoca sende doğru yönet
normalde bahsedilen isimler ile son 4 minimum olmalı ama göreceğiz . içeride oynyacağımız Tottenham maçı en büyük ölçü olacaktır bu kafada.

o konuda top harbiden tamamen hocada artık. 2 aydır verdiği vibe çok inandırıcı değil.

boşandığından beri sıkıntı var hocada açıkçası .

Osimhen iniş videolarını izledim şimdi oğlum adam nasıl mutlu, nasıl sırıtıyor sürekli 😁 Rüya mı yav bu?

Rtaş cidden yanlız bu sene Uefa kupası olur en kötü konferansa bile okeyim amaa bi kupa getirmemiz lazım ne olursa olsun bence kalan eksikleri tamamlarsak iyi bir ivme yakalarsak cidden Uefa sa çeyrek yapma durumu var en az
İsimlerden ziyade takım oyunumuz ciddi zayıf. Umarım Okan hoca iyi bir takım oyunu elde eder mevcut kadrodan, o zaman umutlanırız ciddi şekilde.

Ziyech'i niye gönderiyoruz mal mıyız biz? Hamle oyuncusunu geçtim ilk 11 olarak bile kanat kalmadı takımda. Bir köşede dursun illa ki lazım olur. En kötü son 30 dk falan sokarız.

Osimhen harika bir transfer ama Okan hocanın üzerindeki yükü baya bir artırdı. Bakalım nasıl bir formasyon deneyecek merakla bekliyoruz

İsimlerden ziyade takım oyunumuz ciddi zayıf. Umarım Okan hoca iyi bir takım oyunu elde eder mevcut kadrodan, o zaman umutlanırız ciddi şekilde.
Evet iyi bir ivme dediğim o zaten takım olmamız lazım net oynamamız lazım elini kolunu sallayarak gelememeli kimse

orta sahadaki karadeliği çözmeden değil uefa ligi bile kazanamayız

realist olalım
ben tamda burdayım

Osimhen eyvallahta - o top sürekli 70 metre dikilecekse oda verim vermez..önce topun ileri gitmesi lazım. kapalı takımı ortasaha oyunuyla nasıl çözeriz konusunu çalışmalı hoca.

2 aydır kamp mamp hazırlık maçları hiç birinde buna dair değişik bir iş görmedik . 2 senedir ezberlenen beklendi - saha içi ekstra işler kurtarsın maçı kafası işlemiyor artık.

son potansiyel hamleler eyv - trasnfer sezonu kolay değil son zamana gelince bunlar olabiliyor kafasına lafım yok - ama takımın hazırlık sürecinde değişen bir şeyde yoktu.

bahanesi yok o konuda - 2 aydır ufak sebepler sunuyor aptalmışız gibi açıkçası - zaha tripleri ay hatsa oldu bilmende, köhn midesi rahatsız ...yani ... oğlu mu akıl vermiş bilemedim . o derece amatör açıklamalardı.

2 senelik güvenini sarstı taraftarda bu açık - ciddiye bağlaması lazım. her hocaya bu kadrolar bu adamlar verilmiyor türkiyede - değerini bilmesi lazım. (mevcut yönetimin yaz boyu yönetimsel hatalarına rağmen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt