Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.795
- 15.222
- 2.433
Anasıyla iletişime geçtiğimin oğlu çık gel la sende işte. Dream team izleyelim
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kral adamın 75 milyon çıkış bedeli var davinson Sanchez en az 35 lik adam ben bir sorun görmüyorum ?komik bile değilsin
Jelert ve Sara ya 30 u şak diye döktürmezdi kesinlikeŞu adamı kaybedenin akıl sağlığı yerinde değildir.
Şimdi harcadığımız 30 milyona neler getiridi bir hayal etmek lazım. Ahh ahh
Davinson en az 35-40 lık stoper adamında 75 milyon çıkış maddesi konuldu niye olmasınhacı sen sergeni geçmeye and içmiş gibisin ya
Ruiz rabyo ve annesini donunda sallarruiz > rabyo kesinlikle
Osimhenin bonservisinin alınma ihtimali bile çıldırtıyor kuşları![]()
Yarın yarın. Bizi ilgilendiren kısım şurası.bu gece bitiyor demi avruapaya futbolcu yazdırma. nasıl alacağız ozaman?
Beyler tamam osamhen geldi diye heyecanlandık, şoka girdik ama abartmayalım lütfen.Berkan Young Boys maçlarındaki performansıyla sol kanat bek oynayabileceğine dair bir ışık yaktı bende. Jakobsdan verim alamazsak Berkan denenir sol kanat bekte
İdrissa gueye var suan evertonda biraz kariyer düşüklüğü yaşıyor ama psg'den beri takip ediyorum adam çok iyi tam aradığımız profildi piyasa değeri şuan 3 milyon, 34 yaşında tabi ama türkiye ligini süpürür.Ulan be Lemina var ya tam ilacı olurdu şu an takımın. İleri geri basardı, ayağı da takoz değil, mücadeleci de, her ne kadar sonuç alamasa da şutları fena değildi tam aradığımız adam ama ben haftada 1 maç izleyen insanım bu adamın muadili kesin vardır da bulup alacak adam bizim takımda da yok anlaşılan.