Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle abi bundan sonrası gerisi takdiri ilahi artık Okan hocada bi kendine gelsinAbicigim bu saatten sonra imkansız diyen de ne bileyim. Bu transfer başarılı olur olmaz ayrı benim imkansız tabularimi yerle yeksan etti
sabaha kadar orta saha ...3lü oynayacaksak şu anda 3 transfer daha gerekiyor gibi
sol stoper
sol kanat bek
orta saha
bunlardan 2si yabancı olacak
sizce öncelik nerede olmalı
Kesinlikle katılıyorum casemiro liv maçında sicti sahayaRabiot'u alırsa Manchester United alır onların orta saha baya kötü
Gelecek zaten rtaş maltadaki uçak boşa beklemiyorGünaydın Osimhen'i olanlar. Bugün Rabiot'u getiriyoruz sinerji.
3lü oynamayacağız yav hikaye o iş. Mertens varken hele asla oynamayız.3lü oynayacaksak şu anda 3 transfer daha gerekiyor gibi
sol stoper
sol kanat bek
orta saha
bunlardan 2si yabancı olacak
sizce öncelik nerede olmalı
Adım adım geliyor gelmekte olanMilan'i reddetmis Rabiot.
Ayrica Ancelotti gecen ki lig macindan once transferi kapattiklarini soylemisti.
Tek manu kaldı onların da ihtiyacı var. Eriksen ajax işi olursa kesin rabyoo manudaMilan'i reddetmis Rabiot.
Ayrica Ancelotti gecen ki lig macindan once transferi kapattiklarini soylemisti.
Gelecek zaten rtaş maltadaki uçak boşa beklemiyor![]()
Bugun belli olur onun gelip gelmeyecegi.Adım adım geliyor gelmekte olan