Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aynını düşünüyorum bizim haberciler bir halt bilmiyor rabiot gelecek bencedeSadece hissiyat olarak söylüyorum rabiot bugün olacak gibi hissediyorum
Rabiot zor diyor osimhen kadar ses getirecek adam diyor. Kimi alıyoruz ulan rodri mi ?Osimenh kadar ses getircek transfer peşindeymişiz
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon 3 maç 1inde kadroda değil diğerlerinde sonradan girip 48 dk oynamış rotasyonda yer alıyor imkansız gibiMaaş çok önemli değil rdaş PSG kadroda düşünmüyorsa maaşını yarısını falan biz öderiz zaten bu tarz kulüpler çok dert etmiyor bu konuyu İcardi'de olduğu gibi. yazıldığı gibi 5 civarı alıyosa kolay transfer olur
De jong hala sakat diyorlar 37 milyon maası varmıs.Rabiot zor diyor osimhen kadar ses getirecek adam diyor. Kimi alıyoruz ulan rodri mi ?
(Bence de jong ama maaşı çok yüksek onun da)
Mus
Sanchez - Nelson - Yakup
İlyas - Tor - Sara - Kaan - Barış
Icardi
Osimhen
Icardi biraz kelebek gibi kalıyor sanki
Bu oyunu ligde deneyebiliriz aslında hoca hiç risk almıyor ki konfor alanından çıkma 0 adamda
Icardi zaten belli maç yok.Rabiot bile gelse çok saçma bir kadro oluyor, en fazla 4-4-2 oynanır ondan da verim alamazsın
![]()
Böyle oynar ama maç içinde 352 ye döner bu kadro Ziyech(Mertens) forvet arkasına geçer.