- 20 Ağustos 2009
- 18.430
- 24.320
- 2.973
Rabiot'un oynama gönlü yok belli ki kontratı bitsin diye bekleriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum ama Nelsson hamle yerine karsilama yaptiginda, Sanchez'e geri dönmek için zaman kazanmis olur ve Davinson'un hiziyla defans olarak daha kolay toparlanmamiz olabilir. Bardakçi'nin arkasina düstükleri an söyle birsey olusmasi lazim olur bence:Dün @V. Haydar Geven ile de aynı mevzuyu tartışmıştık. Jakobs saf savunma beki olarak anlatılıyor ki istatistiki portresi de bu yönde. Boylu da bir adam. Orası için ideal duruyor. Çünkü sağ-sol stoperler hamleli ve açık alanda savunma yapabilen oyuncular olarak kurgulanıyor bu düzende. Bizde bu işi yapabilecek Davinson ve Jakobs var sadece. Nelsson ve Apo'nun birebir savunmaları bana göre çok zayıf.
Avrupa'nın 5 büyük ligini istiyomuş paşa gelmiyor işte teklif boşboş yat o zaman tüm sezonRabiot'un oynama gönlü yok belli ki kontratı bitsin diye bekleriz.

İcardi gibi pas atan adam yok takımda 10 numara veya 2. forvet iyi olurIcardi zaten belli maç yok.
Tek ST Osi olur..Forvet arkası ise Sara/Rabiot/Mertens..
Bana kalırsa ondan sonra da İcardi formayı alamazsa Osi den, benchdenb ikinci yarı girir.
Bence Tek ST daha iyi olur.
İllaki çift ST oynamalıydiz diye birşey yok. Ha oynarız ama 352 sisteminde anca yahut muazzam bir DMC gelirse 442
Ayrıca lütfen İcardi #10 yapmayın. Hem ona hem bize yazık.
Barça boşuna mali kriz'de değil. 37 milyon ne beDe jong hala sakat diyorlar 37 milyon maası varmıs.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ruiz bu denklemde nerde renkdasmckennie > rabiot şu an bizim için
rabiot gelirse hazır olması ekim sonu fln
kaynak?gsde transfer tahtası kapandı
ibre yine rabiot'a kaymışDuyum var mi
Kerem gönderilmedi, kendisi gitmek istedi bence. Bunun belirtileri kaç haftadir vardi zaten.Ziyech gönderilmeli takım oyununda hiç yok uzaktan şut çekecek diye bekleyemeyiz Kerem'i gönderip Ziyech'i tutmak saçmalıktır
Cok ofansif yavKatiliyorum ama Nelsson hamle yerine karsilama yaptiginda, Sanchez'e geri dönmek için zaman kazanmis olur ve Davinson'un hiziyla defans olarak daha kolay toparlanmamiz olabilir. Bardakçi'nin arkasina düstükleri an söyle birsey olusmasi lazim olur bence:
Ekli dosyayı görüntüle 260154
Kaynakibre yine rabiot'a kaymış