Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
muslera
davinson nelsson apo
barış sara torreira mckennie jacobs
icardi osimhen
davinson nelsson apo
icardi osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu değilde anasını zorlasınlar nası zamanında wandayı zorladıkbence bizimkiler rabiotu zorluyor
alternatifi ise mckennie gibi duruyor
Kadro bu gibi, belki Bardakcı yerine bir sol stoper çözeriz diye ümit ediyorum ama düşük ihtimal.muslera
davinson nelsson apo
icardi osimhen
Ziyech'i yazmadığımız senaryoda 2 hakkımız var.
1 yabancı stoper 1 yabancı os desek bu kısmı kurtarıyoruz. 1 tane kanat alsak Günay'ı çıkarmamız lazım. Çok sorun değil. Yerli kuralına uygun 2 günde içinde bir kaleci çekeriz. En kötü 2 maç altyapıdan bir bebenin idare etmesini sağlayacaz büyük risk ama çare yok.
anasına ryan donku göndermek lazımonu değilde anasını zorlasınlar nası zamanında wandayı zorladık
Sol kanat lazım.
Kimi alacağız acaba?
Onun da alternatifi Cicâldău değildir umarım.bence bizimkiler rabiotu zorluyor
alternatifi ise mckennie gibi duruyor
Su jelert bosune yer isgal ediliyor yusuf demir kiralanir mutlaka 2 yabanci transfer edilir bence1-Muslera
2-Davinson
3-Nelson
4-Jakobs
5-Jelert
6-Torreira
7-Sara
8-Mertens
9-Ziyech
10-İcardi
11-Bats
12-Osimhen
13-Yusuf
14-X
Bakınca öyle 2-3 yabancı transferi pek mümkün değil. Max 1 tane daha transfer yapabiliriz
bunların istediği kanat bek oynacak bir şey o yüzden kostic ismi geçti. normal kanat olmaz.ben de acaba sol kanada mı yerli çeksek diyorum alternatif olacak
mesela şu alanyalı yusuf gibi
bunların istediği kanat bek oynacak bir şey o yüzden kostic ismi geçti. normal kanat olmaz.