Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

davinson nelsson apo

barış sara torreira mckennie jacobs

icardi osimhen

Ziyech'i yazmadığımız senaryoda 2 hakkımız var.

1 yabancı stoper 1 yabancı os desek bu kısmı kurtarıyoruz. 1 tane kanat alsak Günay'ı çıkarmamız lazım. Çok sorun değil. Yerli kuralına uygun 2 günde içinde bir kaleci çekeriz. En kötü 2 maç altyapıdan bir bebenin idare etmesini sağlayacaz büyük risk ama çare yok.

ben de acaba sol kanada mı yerli çeksek diyorum alternatif olacak

mesela şu alanyalı yusuf gibi

Su kanat transferini bir yapsak da rahatlasak sol bek ihtiyacimiz vardı o bitti kanat çıktı.Hic bir hazırlık yok mu anlamadım Hatipoğlu Cenk kendileri bir işi becemereyince Gardi ye gittiler.

1-Muslera
2-Davinson
3-Nelson
4-Jakobs
5-Jelert
6-Torreira
7-Sara
8-Mertens
9-Ziyech
10-İcardi
11-Bats
12-Osimhen

13-Yusuf
14-X

Bakınca öyle 2-3 yabancı transferi pek mümkün değil. Max 1 tane daha transfer yapabiliriz
Su jelert bosune yer isgal ediliyor yusuf demir kiralanir mutlaka 2 yabanci transfer edilir bence

Orta saha ve Sol acik

1725362489018.webp

barella-çalhanoğlu-mkhytaryan ile nasıl oynamış bu oyunu bingazi yav helal olsun valla. mckennie-sara-torreira bana pek olur gibi gelmiyor ama bakalım

Nevzort bi halt bilmiyor itibar etmeyin rabyo işi olacak bence Madridin elinden oyuncu aldık imajı yapılacak bakın görünn

Sol stoper sol bek yedegi icin kasimpasaya gideriz yasin ozcani cekeri gibime geliyor ziyech kaliyorsa bir orta saha bir sol acikla transfer kapanir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt