Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tuzemen ve Nevzat, yönetimden aldığımız bilgiye göre Rabiot'un Real Madrid'e gideceğini söylüyor. Ancak bu konuda medyada hiçbir haber bulamadım. Acaba bu iki kişi mi sallıyor yönetim mi taktik yapıyor, yoksa ben mi bir şeyleri kaçırıyorum anlamadım gitti.

1 kisilik yer kalmis uefa listesi icin
ya kanat ya merkez olur

kanat olur heralde ora baya eksik
Biz belli ki Kostic'i kovaliyoruz.

Merkez Kaan-Berkan-Kerem-Sara-Lucas olacak

Gerçi o zaman Jakobs stoper olarak mı düşünülecek ona yer kalmıyor o durumda

Nando
Davinson-Victor-Jakobs
Barış-Lucas-Kaan-Kostic
Sara
Osimhen-Mauro

1 transfer hakkımız var sol stoper mi sol kanat mı yoksa orta saha mı gelecek bakalım. Okan hoca orta saha istemiyodu en düşük ihtimal o. Kerem de gittiğine göre büyük ihtimal 1 tane sol kanat alıp transferi kapayacağız.

Rabiot kostic ikilisi gelecek bence akşama doğru düşer haberleri rabiyo yarında olabilir

Barış sağ kanat forveti ama defansa da yardım eder. Hücumda olduğunda orta sahalardan biri veya stoperlerden biri sağ kanadı savunur. Jacobs sol kanadı otoban yapacak dinamizmi var.
1000019641.jpg

Orta saha ve kanat transferi yapmazsak Osimhen'e yazık olacak. Napacak ki adam tek başına, Allah aşkına şu kadroyu ne oynatacaksanız eksiksiz kurun bir kere de

Bizim muhabirlerin haberleri taşımaya bile gerek yok buraya. Forumdan daha hakim değillerdir şuan gelişmelere.

İtalyan medyasından özellikle Marzio'dan haber gelmedikçe gelişme yoktur diyebiliriz.

Rabiot gelirse Avrupa’da serbest durumdaki oyuncu alma deadline’ı ne zamansa o gün gelir, tek seçenek bizsek gelir yani.

Jacobs o maaşla yedek oturmaz üçlü oynarsak sol tarafta bol bol görürüz bir adet 433 için winger alınabilir belki.

Ahmetcan Kaplan, orta saha, Emirhan İlkhan yapmamız lazım. Türk oyuncu almamız lazım TR'de yetişmiş o yüzden Ahmetcan ve Emirhan önemli bence. Günay- Altay değişikliği bile olabilir. Bizimkiler yine sessize bağladı. Osimhen aldık yeter derlerse iyice saçmalamış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt