Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda oshimen var ziyech yazılmalı avrupa kadrosuna. Tamam bu adam laubali, tripli, koşmayan bir oyuncu ama şu çok övülen lig şampiyonluğunda en büyük katkısı olan isimlerden biri. 500 dakika oynansa gol atamayacağımız maçlarda maçı çözen adam oldu, diagonal pas atar frikik atar şutları iyi, bizim ağır ayak icardiye attığı icardinin koşmaya bile yeltenmediği en az 70 80 tane top biliyorum ben hepsi zihnimde. Eğer iyi birini alamayacaksak bu adam kalsın lig maçlarında 60'a kadar gol gelmemişse ziyech bizim en çok ihtiyacımız olan profil.

Orta saha alinmaz ise tum sezon cop olur Mc kenie listeye eklendigine gore hayatta gelmez baskada eli ayagi duzgun orta saha kalmadi

Planlama gerçekten kötü duruyor. Üçlü oynayacak isek, stoper gerekiyor, kanat gerekiyor en az 2 transfer gerekiyor ama listeye bir yabancı ekleyebiliyormuşuz mevcut durumda. Yani o bir hamle sanırım kanat olacak olur ise. Ne yapılıyor gerçekten anlamıyorum :crushed:

Bence hoca bile ne oynayacağını bilmiyor. Saçma sapan işler oldu transferde.

3-5-2 oynayacağız desek jelerti neden aldık. Ayrıca iyi oyun kurabilen bir stoper gerekiyor. Orta sahaya dinamik bir oyuncu da iyi olurdu. Tor ve Sara yanına. Minimum 2 oyuncu daha gerekiyor.

4-4-2 oynayacağız desek kanat oyuncularımız eksik. Ziyech gidecek mi kalırsa ne katkı verecek belli değil. Gel de Zaha'nın gittiğine üzülme. Ayrıca bu dizilimde orta sahayı rakibe veririz.

Tek forvetli 3 orta sahalı bir sistem oynayacak isek o zaman Bats-İcardi ne olacak. Osimhen varken 2 tane yedek forvet mi olur. Kanat ve orta saha oyuncusu gerekiyor.

İşin içinden çıkmak bu kadar zor iken hoca ne yapacak cidden merak ediyorum.

Levent Tuzemen ve Nevzat, yönetimden aldığımız bilgiye göre Rabiot'un Real Madrid'e gideceğini söylüyor. Ancak bu konuda medyada hiçbir haber bulamadım. Acaba bu iki kişi mi sallıyor yönetim mi taktik yapıyor, yoksa ben mi bir şeyleri kaçırıyorum anlamadım gitti.
Birakin gitsin abicim oyuncu sorunlu anasi sorunlu bu tip oyuncu teminat mektubu vermeden alinmaz tum alacaklarini garanti ister zaha gibi kibirli oyuncu takimi bozar gerek yok bizlik adam degil

McKennie yi çıkarmak lazım anketten, Juve adamın ismini uefaya bildirmiş.

Lauriente mi Kostic mi

Sol kanatta henüz ne vereceğini bilmediğimiz Jakobs dışında tek bir insan yok. Bizim kadar rezil yönetilen başka kulüp yoktur. TFF 1. lig takımlarında bile göremezsiniz böyle planlama

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt