Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Bu konuda 1 şey demeyeyim ben reis.Aramız iyi değil onla arkadan konuşmak bana yakışmaz bu durumda..Sergen olabilir mi? O da hastayim falan diyodu hep gençleri övüyor üstüne terime sövüyordu bence kesin o
Bu konuda 1 şey demeyeyim ben reis.Aramız iyi değil onla arkadan konuşmak bana yakışmaz bu durumda..Sergen olabilir mi? O da hastayim falan diyodu hep gençleri övüyor üstüne terime sövüyordu bence kesin o
Bir kendim olamadım yahu bu tarif edilen kişi de değilimKendisi 1.80 boylarında kirli sakallı uzun saçlı 1'iO değil başka 1'ini seç
![]()

İşin içinde Gardi varsa kralını alır gelir. Yeterki şu cenkerle hatip burnunu sokmasın.Sakat kostic hariç kimseyi alamazlar. Onu da iç mi oynatır bek mi oynatır kanat mı oynatır bilemiyoruz.
Takımın mevcut durumuna göre yorum yapıyorum. Gelişme olursa o zaman bakılır. Hocanın italya'da olması da absürt yani yöneticiler dün gece şov peşindeyken.Niye olumsuz kasıyon bi tek osimhen olsa Okan buruğun işi ne italyada ayrıca Malta’da neden uçak var![]()
Bir kendim olamadım yahu bu tarif edilen kişi de değilim![]()
Rahat ol relax kanks yavAraştırma değil sadece avatarından tahmin ettimBen kimseyi ifşalamam
![]()

İşin içinde mi acaba işte. Sadece osimhen için mi ricacı oldular yoksa.İşin içinde Gardi varsa kralını alır gelir. Yeterki şu cenkerle hatip burnunu sokmasın.
Onların bi alakası yok bence. Tüm yetki Gardide. Dursun son olaydan sonra fişini çekti bunların tahminimce. Yoksa Osim kimmmm bizim bunlar kimmmIboyla cenke bak la 1 günde transferde arşı ala ya çıkıp gece yarısı 12 de balkabağına dönüştüler yine
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yok öğlen yine İtalyaya uçtu ya.İşin içinde mi acaba işte. Sadece osimhen için mi ricacı oldular yoksa.
2 güne belli olur zaten çok düşünmeye gerek yok.
Mckennie listedeyse o iş yalan demektir.
Bu tur adamları klüp maaşı ya da klüp transferlerinden alabileceği komisyonla doyurabilmek çok zor diye düşünüyorum.Gardi ye profesyonel görev verilmeli diye düşünüyorum
vallahi bu seneki denklemde yerine oynayabilecek yetenekte oyncumux var. berkanın muadili yok işin kötü yanıNereye çıkarıyon, kerem şuan en iyi 8 numaramız, berkan da bence çıkamaz, nasıl olacak bakalım
Baştan verseydik şu adama yetkiyi orta sahayı tek hamle ile 4 sene çözecektik. Neyse nasip artık dostum son gün bakalım ne çıkartacak şapkadanOnların bi alakası yok bence. Tüm yetki Gardide. Dursun son olaydan sonra fişini çekti bunların tahminimce. Yoksa Osim kimmmm bizim bunlar kimmm