Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye olumsuz kasıyon bi tek osimhen olsa Okan buruğun işi ne italyada ayrıca Malta’da neden uçak var 😂
Takımın mevcut durumuna göre yorum yapıyorum. Gelişme olursa o zaman bakılır. Hocanın italya'da olması da absürt yani yöneticiler dün gece şov peşindeyken.

Olumlu düşünecek bir durum yok bence şuan. Takım 3-5-2 için uygun değil, 4-4-2 için de değil.

Iboyla cenke bak la 1 günde transferde arşı ala ya çıkıp gece yarısı 12 de balkabağına dönüştüler yine

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Onların bi alakası yok bence. Tüm yetki Gardide. Dursun son olaydan sonra fişini çekti bunların tahminimce. Yoksa Osim kimmmm bizim bunlar kimmm

fabian ruiz'i alırsa bu yönetim adamı sadece boyuyla açıklar bize saplamak için

1vox821v.jpg

Eldeki oyuncu grubuyla bugün itibariyle ilk 11 kurgumuz bu şekildedir. 5 Eylül'e kadar Abdülkerim yerine bir sol stoper ve Torreira 'yı Kaan Ayhan 'ın yerine kaydırıp oraya oyunu 2 yönüyle oynayabilen bir merkez orta saha transferleri ile bambaşka bir 3-5-2 takımı çıkıyor ortaya...

Gardi ye profesyonel görev verilmeli diye düşünüyorum
Bu tur adamları klüp maaşı ya da klüp transferlerinden alabileceği komisyonla doyurabilmek çok zor diye düşünüyorum.

Sistemleri, Ağlarını kullanarak dünyanın çoğu tarafına sürekli transferden kazanç üstüne kurulmuş.

Ama her transfer doneminde düzenli çalışmak ise maksat, transferlerinde aracı olmasını istemek ise, bayıla bayıla kabul eder sanırım. Ama full klüp menfaatine çalışmaz, kendi menfaati hep önde olur.

3 saate rabiot donmese başka orta sahaya gitmek lazım. 2 forvetli sistemde mutlaka koşan basan 8 numara lazim, yoksa anlamı kalmaz osimhen transferi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onların bi alakası yok bence. Tüm yetki Gardide. Dursun son olaydan sonra fişini çekti bunların tahminimce. Yoksa Osim kimmmm bizim bunlar kimmm
Baştan verseydik şu adama yetkiyi orta sahayı tek hamle ile 4 sene çözecektik. Neyse nasip artık dostum son gün bakalım ne çıkartacak şapkadan

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt