Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocugun okuldan çıkma saati geldi. Kalkamıyorum halen yerimden haber dusecek diye. okuldan sonra 2-3 saatte ayrı bir etkinliğimiz var. telefonda yasak. transfer falan yapılmasın ben gelene dek. aylardır ben kulübü bekliyorum biraz da kulüp beni beklesin. selametle.

Orta saha rabio keni meni bili gelirse abdül de toparlar muht
Kant ve orta saha elzem ötesi şu anda 😵‍💫

O degilde su salak Depay hala kulupsuz. Herif bir tuhaf zaten, milli takima da cagirmadi Koeman futbol oynamadigi icin. Acaba aklindan ne geciyor suan futbol oynamak istemiyor mu anlamiyorum. Yasi da 30 yani cok yasli da degil.

Cocugun okuldan çıkma saati geldi. Kalkamıyorum halen yerimden haber dusecek diye. okuldan sonra 2-3 saatte ayrı bir etkinliğimiz var. telefonda yasak. transfer falan yapılmasın ben gelene dek. aylardır ben kulübü bekliyorum biraz da kulüp beni beklesin. selametle.
Sen etkinlikteyken Lamine Diack'i aciklariz Celalim

Şu an ihtiyaç sırası

1-Sol kanat
2-Sol stoper
3-Orta saha

Tek transfer hakkımız varsa kanattan yana kullanmamız lazım.

Hiç haber de çıkmıyor bu tarz işler çok can sıkıyor.Kanat da adam kalmadı.

Hiç kimseyi alamıyorlarsa En azından Ahmetcan Kaplan ve Emirhan İlkhan'ı almamız lazım. Orta saha kesin almalıyız madem bir yola girdik o zaman tamamlanmalı bu yol. Madem Osimhen geldi ve haberler de 3-5-2'ye geçeceğimiz konuşuluyorsa bunu tamamlamalıyız. Yoksa Osimhen geldi, Kerem gitti olur pek bir şeyde değişmemiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt