- 4 Aralık 2009
- 14.129
- 10.551
- 2.498
Özgür Sancar böyle yazdıysa İsmail Kartal Benfica'ya yakın diyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunumuza bir felsefe şart kesinlikleOrta saha rabio keni meni bili gelirse abdül de toparlar muht
Kant ve orta saha elzem ötesi şu anda![]()
Sen etkinlikteyken Lamine Diack'i aciklariz CelalimCocugun okuldan çıkma saati geldi. Kalkamıyorum halen yerimden haber dusecek diye. okuldan sonra 2-3 saatte ayrı bir etkinliğimiz var. telefonda yasak. transfer falan yapılmasın ben gelene dek. aylardır ben kulübü bekliyorum biraz da kulüp beni beklesin. selametle.
Bu listeye bir kaç tane de karı eklemek lazım.mckennie + rabiot + chilwell + tripper + dansoyu alıp transferi kapatalım
Tam besüktash'lik topcu. Adamlara yeni Quaresma lazımO degilde su salak Depay hala kulupsuz. Herif bir tuhaf zaten, milli takima da cagirmadi Koeman futbol oynamadigi icin. Acaba aklindan ne geciyor suan futbol oynamak istemiyor mu anlamiyorum. Yasi da 30 yani cok yasli da degil.
Bennacer nasıl olur acaba? Milan'da son hafta kadroya da alınmamış sanırım.
Dün cezalı olup, bugün cezası biten kim var?
Arabistan yolcusu deniliyordu ama ne oldu takip etmedim.Bennacer nasıl olur acaba? Milan'da son hafta kadroya da alınmamış sanırım.