Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön tarafa pırlanta kaplamalı yaprak koyup götü açıkta bıraktık gibi görünüyorBaşka yabancı transfer yapılmayacaksa bile en kötü Ahmetcan Kaplan, Emirhan İlkhan alınmalı bu iki isimde dinamik fizik olarak iyi ve gelecekte bize çok iyi katkı verebilecek isimler. Hali hazırda 1 tane boş yerimiz var o yüzden her türlü 1 yabancı gelir bence. Ama bizim Ahmetcan ve Emirhan İlkhan'ı hala almamamız salaklıktan başka bir şey değil.
verenin aklını seveyim.Ali Naci Küçük: "Rabiot yıllık 10 M € istiyor. Bu parayı verirsen Rabiot gelir."
Ali Naci Küçük: "Rabiot yıllık 10 M € istiyor. Bu parayı verirsen Rabiot gelir."
Ali Naci Küçük: "Rabiot yıllık 10 M € istiyor. Bu parayı verirsen Rabiot gelir."
İstenmeme değil de şu an nereye koyacağız kendisini? 3-5-2'de nerede oynayabilir merkezde mi kullanacağız acaba?Forum‘da pek beğeniilmiyordu bu psikopat görünümlü topçu ana hayırlısı
Ay inşallahZiyech'le de bir an önce yolları ayırmak lazım.
Ali Naci Küçük: "Ziyech sürekli 11 oynamak istiyor, yedek kaldığında problem çıkarıyor. En son Adana Demirspor maçında süre alamadığı için 'Ayrılmak istiyorum, ben gidiyorum' dedi. Arabistan'dan teklif var, menajeri harıl harıl kulüp arıyor."
Ziyech'le de bir an önce yolları ayırmak lazım.
Ali Naci Küçük: "Ziyech sürekli 11 oynamak istiyor, yedek kaldığında problem çıkarıyor. En son Adana Demirspor maçında süre alamadığı için 'Ayrılmak istiyorum, ben gidiyorum' dedi. Arabistan'dan teklif var, menajeri harıl harıl kulüp arıyor."
1 stoper, 1 orta sahaya gayet iyi bir kadromuz oluyor bence. Kanat eksik ama 3-5-2'de de gerek var mı?Ön tarafa pırlanta kaplamalı yaprak koyup götü açıkta bıraktık gibi görünüyor