Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka yabancı transfer yapılmayacaksa bile en kötü Ahmetcan Kaplan, Emirhan İlkhan alınmalı bu iki isimde dinamik fizik olarak iyi ve gelecekte bize çok iyi katkı verebilecek isimler. Hali hazırda 1 tane boş yerimiz var o yüzden her türlü 1 yabancı gelir bence. Ama bizim Ahmetcan ve Emirhan İlkhan'ı hala almamamız salaklıktan başka bir şey değil.
Ön tarafa pırlanta kaplamalı yaprak koyup götü açıkta bıraktık gibi görünüyor

Bı gece yanar ortalık , akşam biraz kestirin gece uykusuz kalmayın!

Orta saha kanat defans transferleri nerde ey yönetim siz bizle dalgamı geçiyorsunuz ya transferleri yapın yada transferleri yapıcak adamı geri getirin yada hep beraber defolup gidin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziyech'le de bir an önce yolları ayırmak lazım.

Ali Naci Küçük: "Ziyech sürekli 11 oynamak istiyor, yedek kaldığında problem çıkarıyor. En son Adana Demirspor maçında süre alamadığı için 'Ayrılmak istiyorum, ben gidiyorum' dedi. Arabistan'dan teklif var, menajeri harıl harıl kulüp arıyor."

Su muhabir bozuntulari verdikleri haberler tutarsız dün uçakta başkalarıda olabilir 4-5 transfer atıp tuttular bugün ses yok.

artur melo epey sakatlık geçirmişti ama geçen sene düzenli oynamış, boyu kısa ama

Ali Naci Küçük: "Ziyech sürekli 11 oynamak istiyor, yedek kaldığında problem çıkarıyor. En son Adana Demirspor maçında süre alamadığı için 'Ayrılmak istiyorum, ben gidiyorum' dedi. Arabistan'dan teklif var, menajeri harıl harıl kulüp arıyor."
Ay inşallah

Set oyununu beceremessen ve 2 senedir bu yönde calisma yapmassan td olarak bu tür oyunculardan verim alamassin, bence kalitesi tartismaya acik degil

Gelmedi mi translar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt