Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.317
- 58.483
- 3.383
ortak bi kadro yap da sinirlenelimKaynak bu heralde
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortak bi kadro yap da sinirlenelimKaynak bu heralde
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalp kalbe karşı galiba bir üst mesajda olacakları yazdım. Torreira - demirbay Orta sahası da cabasıortak bi kadro yap da sinirlenelim
Kabugindan cikacak elini yumruk yapip kapiya bangir bangir vuracak.yumurta nasıl kapı çalacak?
osimhen'de öyle olacak abi gelsinler şampiyon yapıp gitsinler ben fitimGayretzka gelmesin opsiyonu yoksa istemem bu adamı büyük topçu biraz kımıldansa harbiden arkasından bakar kalırız
osimhenin farkı neGayretzka gelmesin opsiyonu yoksa istemem bu adamı büyük topçu biraz kımıldansa harbiden arkasından bakar kalırız
Osimheni alabilirsek aldık deriz alamazsak alamadık sağlık olsun deriz rtaş çünkü parasal olarak büyük iş goretzka biraz daha alma ihtimalimizin olduğu bir kıvamda ama gelip iyi oynarsa Bayern asla salmaz o yüzden mutlaka opsiyon koyulmalı zaten orta sahasızlıktan psikolojimiz bozuldu tutarsa tutan adamı geri vermek koyarosimhenin farkı ne![]()
Kardo osimheni biraz kabulleniriz icardi falan var diye avunuruz ama bu herif kımıldanıraa karaktersiz Bayern asla vermez bize o yüzden opsiyonuz istemem 25 civarı bi opsiyon konmalı illaosimhen'de öyle olacak abi gelsinler şampiyon yapıp gitsinler ben fitim
Osimheni bile bizden sonra öğrendiler kolpacilarÇünkü bir bok bilmiyorlar
Benfica Fatih Terim’ istiyormuş
En büyük Kartal bu saatten sonra arkadaş
Baştan sona katıldığım bir postOsimhen'in bir şov transferi olduğunu biliyoruz Tr futbol tarhinin bence en iyisi ama bu transfer Okan Buruk'un Galatasaray kariyerini epey kısalttı
örneğin Young Boys maçında Osimhen olsa ne değişirdi muhtemelen hiç bir şey
tıpkı Kerem Demirbay'ın yerine oynayan Sara'nın bir şeyleri değiştiremediği gibi.
Bu adamın baskılı oyun 3.bölgede alan daraltma bekleri hücumda kullanma gibi varyasyonlu bir taktiğini olduğunu 3 senede kendi dahil herkes biliyor ama bir allahın kuluda bu sisteme bu taktiğe uygun oyuncu almıyoruz neden diye bunun farkında değil mi acaba
Atletik fizikli bekin önemini Boey ile bu sistemde nasıl işlediğini hepimiz gördük
alacağın adam çubuk kraker Jelert olmasın bir zahmet ya akıl alır şey değil çünkü
keza Oliveira , Demirbay hatta Midjsto gibi fiziken kalın teknik oyuncuların bu sistemde yeri olmadığını da hepimiz gördük defalarca gittin bunların kopyası Sara'yı aldın .
Torreira'nın defalarca daha dişli oyunculara karşı sindiğini hepimizi gördük bu adamın büyük maçlarda ki tek alameti farikası şok ön alan baskısı olabilir , büyük maçlarda alanı kapatacak ne fiziğe sahip ne atletizme sahip ne de o tarz bir oyun karakteri var oynuyor gibi görünüyr ama rakibin arkasına saklanır keza aynı şeyler Mertens içinde geçerli bunlar Tr ligini o kadar güzel çözmüş zeki oyuncular ki dişlerine göre raki gelince pirana gibi saldırır o maçın adamı olurlar ama biraz dişli rakipte düştükleri durum ortada.
Tüm bunlara binaen yönetimin bombayı Okan Hocanın kucağa atıp biz görevimizi yaptık sıra sende demeye çalıştığı çok bariz
Dürüst ve zeki bir yönetim çıkar önce hocanın işini kolaylaştırır 2 tane baba orta sahayı alır ister oynat ister oynatma der işte biz de o zaman derizki suç Okan Buruk'ta.
Ama mevcut şartlarda özellikle Erden Timur'un gidişinin akabinde Okan hoca da ciddi bir demorilize olduğunu hepimmiz görüyoyoruz zaten bu panik hali saçma sapan şeyler yaptırıyor kendisine umarım bir an evvel doğru yolu bulur o da.
Şu takıma değil Osimhen bu anlayışla bu taktikle Mpabbe ve Haaland getirsen dahi Young Boys'a elenirsin ne yazık ki takımın eksikleri belli .