Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boey vardı sistem işliyordu = yanlış

boey varken henüz rakipler bizim anti tezimize çok yatırım yapmamışlardı ki buna rağmen molde kopenhag maçları malum

boey şu ama göre daha az olan bazı açıklarımızı da kapatıyordu evet

doğrusu boey kalsa da biz sparta ve young boysu geçemezdik çünkü artık herkes oyunumuzu çözdü
Zaten bu sistemin işlemesi için Liverpool falan olman lazım uzun vadede hiç bir şekilde işlenebilir bir sistem değil bana göre ki Prime Liverpool bile 6 numarasına size olarak hayvan gibi güçlü ve kesici Fabinho koyup yanına Henderson gibi koşan basan öküz bir adam vardı Thiago Alcantara'yı anca tolere edebiliyorlardı çünkü.
Ama Tr ligi için evet özellikle kalite bu kadar düşükken bence mükemmel anadolu takımlarına karşı fakat Edirne dışı çok farklı
Bunun sinyalini biz daha ilk sezon bjk deplasmanında zaten gördük atletik bjk takımı perişan etti ki o takımda Rashica falanda vardı.

Ariasa cok karsiydim ama amerika kupasindaki maci izledikten sonra isindim iki kanattada oynuyor acaip kuvvetli yikilmiyor top tasiyor ortalari isabetli adamda geciyor daha ne olsun
Bana arda turan Gs ve atletico performansı gibi geldi. Son vuruşları 1 tık daha iyi. 8,5, 10 ve kanat oynuyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha yok mu hala neyi bekliyoruz son 5 dakikayı mı?

Valla lig daha önemli. AL'ye yetişmese de en az 2 transfer şart

Noldu şimdi? Kaldık mı orta sahasız ve kanatsız?

Osimhen alıyorsan 8 alman şart ötesi. O orta saha fallafos oluruz. Sara kanat da oynar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uefaya liste yetiştirmek için niye acele ediyoruz ki listede sadece 1 boş yer var

3-4 kişi falan alsak da yazamıyoruz

Transfer haberi gelmedikçe forumdaki mesajlar yavaş yavaş fabrika ayarlarına dönmeye başladı.

Nevzat Dindar:''Okan hoca ve Abdullah Kavukçu,İtalya'da McKennie için Juventus ile şu anda görüşmelerde bulunuyorlar.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt