Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.197
- 24.227
- 3.093
Yarın bu saatler ;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kostic'e öyle çok yükselmedi ki insanlar. Sadece 3-5-2 oynanacaksa orta 5'linin solunda oynayabilecek olmasından ötürü hiç değilse o gelsin deniyordu da zaten bağ sakatlığı mevcutmuş. Casemiro ise geçen sezon başladığı düşüşü ikiye katlayarak girdi sezona. Son Liverpool maçı sonrası muhtemelen ManU kariyeri bitecek gibi görünüyorMaç da izliyorum isimleri de biliyorum bende onu anlatmak istiyorum.Kostic neden isteniyor.
Nevzat madem herşeyi biliyor, gündemimizde olan osimheni niye aciklamamisKostic ve Cherki'yi sordum Galatasaray'ın gündeminde yoklar diyor Nevzat.
Ahmet Konanç: " Osimhen’i alan Galatasaray Talisca için de devrede. Bunlar bu paraları nereden buluyor? Galatasaray’da Arda Güler’i kiralamak için de çalışma var. Rabiot konusunda da Galatasaray müthiş istekli."
aRDA Güler kısmına kadar mantıklı
Vallaha yöneticileri canlı yayında söyledi link atıyım
Sen şimdi seyret ea paso bu adama özel kart getirir ultimate team de
okana gostermek lazım bunu
Casemiro %1000 bitikCasemiro ya atılıp bayıldığım dan değilde 32 yaşında Costic isteniyor Casemiro istenmiyor o da ilginç.
İstenmiyorMaç da izliyorum isimleri de biliyorum bende onu anlatmak istiyorum.Kostic neden isteniyor.
En ufak bir sinir ucunuzu bile gerdiğine değmeyecek insanlar bunlar. Hele bu iki Ahmet'in zaten futbolla bir alakası yok, bunlar böyle hiçbir dayanağı olmadan konuşarak tıklanma alıp parasına bakar.Küfredeceğim şimdi. Gerizekalı bu şikeciye. ahmet konanç denen yaratığa.
Ulan bugüne göre siz transferde -20 milyon eurodasınız. Biz +5 milyon eurodayız.
Aramızda 25 milyon euroluk fark var. Siz fazla harcamışsınız.
Üstelik bizim geçen seneki girdilerimiz daha fazla ki harcama limitimiz sizden +5 milyon euro yüksek.
Bu durumda asıl siz bu paraları nereden bulup transfer yapabiliyorsunuz salak herif.
Şikeci her zaman şikeci işte. Kafası basmaz.

Ben bu takımı birazcık tanıyorsam eğer Cenk bjk formasyonu gibi osimheni kanatta kesin deneyeceğiz diye düşünüyorum.O yüzden çift forvetli sisteme mecburuz. ikisi de kanat oynayamaz ikisi de saf 9 numara ve ikisi de yedek beklemez
Hahahahahaahahh hic sasirtmadiCasemiro kostic ile rabiot'u üst üste koyar, forum sanırım gecen liverpool maçından dolayı böyle bir tavır aldı. Adamın oynadığı lig belli, allegri'li juventus'ta rabiot'u da gördük geçen sene bologna ile 3-3 kaldıkları bir maç var rabiot'u yerden süpürüyorlardı.
Bundan emin olmak için orta saha gelmesi lazım. Bir de 5'linin kanadında oynayabilecek bir oyuncu veya stoperde 2. transfer olarak lazım sanki yoksa yine oynarız ama rotasyonda ciddi zorluk çekeriz.3-5-2 geliyor gibi sanki.