Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.677
- 2.153
- 1.778
Bu gece birşey olmaz
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözükmeyle alakası yok yav herif bildiğin çöp hele bu sene tam kova.Casemiro neden bu kadar çöp ilan edildi anlamadım, man utd takımına messiyi koy çöp gözükür zaten, yaşı itibariyle premier lig temposuna uyum sağlayamıyor doğru ama öyle çöp oyuncu da değil, fred şuan ligin en iyi orta saha oyuncusu olarak görülüyor, o takımda fred de tutunamadı, gelse katkı sağlar
Evet maasi dehset zaten madridden 70 e aldilar essek yuku maas verdiler 2 milyon odeyeceksek alsinlar yoksa uzak dursuncasemiro ,lpool musabakasinda baya lesti ama tr icin gayet yeterli bi herif
netcede josef in flan adam sayıldıgı lig bura
ama herifin mentaline guven olmaz,maasi da cok
uniteda kitlersek maasi 1 senelik ok deriz
medina buymuşKim bu çingene
Demledik.Bekliyoruz.çaylar demlensin bu gece uzun olacak
Dogru haber son anda roma devreye girmese ucus plani hazirdi bu transfer ne yapabilirsin ki o gun yoneticilerde baskanda tamam bitti transfer diyorlardihaluk yürekli : hermoso ve jacobs un uçuş planı tamam
Pazar İstanbul da olacaklar
Oyun tarzı olarak Fredi örnek vermedim, örnek verme sebebim orada vasat kalıp gönderilen oyuncunun bizim ligde fark yaratabilecek olması,man utd organizasyon olarak korkunç düzeyde yıllardır, tam bir oyuncu öğütücü, casemiro torreira ikilisi bence kötü olmazFred le yakindan uzaktan alakasi yok
Casemiro dedigin adam 30 m2 icinde top oynayan statik bir oyuncu iki sene once topcuydu burda duzelir mantigiyla adam aldigimiz surece zaha ziyech vakasi olur
Yarin da var, renktas. Cipsini hazir tut.Bu gece için cips almıştım, abv
haluk yürekli : hermoso ve jacobs un uçuş planı tamam
?haluk yürekli : hermoso ve jacobs un uçuş planı tamam