Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende 30 yas ustu oyuncuya karsiyim o yasta adam aliyorsan maasi cok dusuk risk az olmali adamin maasi korkunc %90 united odese anca bize makul rakam dusuyor
O konuda katılıyorum maaşının ciddi bir kısmını man utd karşılayacaksa düşünülmeli, yoksa maaşı zaten çok yüksek onu biz karşılayacaksak kötü bir hamle olur

Casemiro da pek 3-5-2 oyuncusu değil. Sanki belli bir alanda çakılı oynayan değil de, daha gezgin orta sahalar lazım 3-5-2'de... Hele bir orta sahamız çok da tempolu gözükmeyen Sara olacaksa.

Ziyech kalacak gibi gözüküyor kaldığı senaryoda Barış,Yunus,Ziyech 3 kanat oyuncumuz var. 1-2 Adet daha iyi olurdu matematiksel olarak orası biraz az gözüküyor ama bilemiyorum belki Mertens-Batshuayi idare eder. Zaten 2 forvetli sistemde kanat oyuncusuz oynarız

Arkadaşlar tamam Haluk Yürekli ye sahip çıkın

Hatta futbolcularımızı saçma sapan hedef göstermesine felan ön ayak olun

Bize kim lazım diyordum hep kendime ortasahaya bu adam kesinlikle casemiro. Bana gelip casemiro bitik lafları yazmayın o çok istediğiniz mctominayin kadroya giremediği ortamda sürekli ilk 11 de adam. İngiltere özelinde düşüş olabilir bize çağ atlatır kötü giden bir takımda herkes kötü gözükebilir.
Casemiro gelirse 352 kesin o zaman ya da 442 de Sara yı sola mı atacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol stoper: Abdülkerim leş durumda
Sol bek: Jakobs soru işareti
Sol iç: Berkan/Demirbay vasat
Sol kanat/bek: yok
Sol ön: yok

Takımın sol tarafı kan ağlıyor bunu çözemezsek Osimhen değil prime şişman Ronaldo gelse başarılı olmamız zor.

3-5-2 ler havada uçuşuyoda Aralığa kadar formda bir icardi yok. O tarihe kadarda tek forvet oynarız. İcardi ufak ufak ısınınca Oshimen kanat forvet olarak görev yapar. Bence çokta 3-5-2 filan beklemeyin

O 2 adam zaten kullanılmayan adamlardı adamlar da Hojberg, Kondogbia, Rongier, Kone var yani 2 bölge için 4 oyuncuları var, Ounahi, Veretout gitse bile.
Marsilya rabiotu alamaz o paraları veremez hocam
Marsilya'nın taraftarları bu yıl çok daha büyük 1 baskı Marsilya yönetimlerine.De Zerbi olmak üzere maliyetli 1 kadro kurdular.Hedefte bu 2 oyuncuyu gönderip Bennacer'i almak vardı.O da ucuz 1 oyuncu değil.O transfer olmayınca Fransız vatandaşı olduğu için Rabiot'u alabilirler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt