- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
@P. Enis Sever geçmiş olsun renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin rtaşGeçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun rdashepinize eyvallah arkadaşlar
Sabah çıktım yola fethiyeye doğru, uykuyu alamadık osimhen yüzünden 2 saatte hemen uyku bastırdı, dedim şu tünelleri geçeyim müsait bi yere çeker yarım saat dinleneyim
Nasıl olduğunu anlamadan uyumuşum
İyi ki tünellere kaldırım koyuyorlar yoksa duvara girerdim.
Sağ ön teker vurdu gözleri bi açtım noluyo diye hemen sağa çektim
Allahtan az ilerde de lastik tamirci varmış tam benim lastiğin çıkması vardı adamda şansa da yaptı devam ettim yola
Ama harbi çok kötü deneyim. Çekip dinleneyim demeni bile dinlemiyor uyku, uykun geldiğini hissettiğin an çekeceksin, biraz daha gideyim çekeyim deme şansın yok
3-5-2 denen şey 4-4-2 kırması zaten.3-5-2 ler havada uçuşuyoda Aralığa kadar formda bir icardi yok. O tarihe kadarda tek forvet oynarız. İcardi ufak ufak ısınınca Oshimen kanat forvet olarak görev yapar. Bence çokta 3-5-2 filan beklemeyin
5 tlye cevirsek 1 ay en az ısınırizGeçen sene 3 aylık sakatlık ile tamamen dibe vurdu, mertensin falan mala çevirdiği bir herif oldu. Aşırı yavaş müdahalelerde geç kalıyor ve skorla sonuçlanıyor.
Dan dun oyuncuya dalan bir herif oldu. Manu ile de alakası yok. Geçen seneye kadar az umudum vardı bu sene o da yok, herife arabistandan bile teklif gelmiyor düşün. Yunanistan ligi seviyesine inmiş durumda.
Buna verilecek parayı oturup yakalım en azından 3-5 gün ısınırız.
Transfer yapGeçmiş olsun rdas
Sakatlık sebebiyleyse uzak durmak lazımGeçen sene 3 aylık sakatlık ile tamamen dibe vurdu, mertensin falan mala çevirdiği bir herif oldu. Aşırı yavaş müdahalelerde geç kalıyor ve skorla sonuçlanıyor.
Dan dun oyuncuya dalan bir herif oldu. Manu ile de alakası yok. Geçen seneye kadar az umudum vardı bu sene o da yok, herife arabistandan bile teklif gelmiyor düşün. Yunanistan ligi seviyesine inmiş durumda.
Buna verilecek parayı oturup yakalım en azından 3-5 gün ısınırız.
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusunAmin rtaş
Türkiye Ligi'nde oynayacağızchamp olmamız ihtimal dışı maalesef
Ben geçen sene manu formunda çok takıldım özellikle başlık vardı. Casemiro neden alındı diye? Herifler de bezmiş formsuzluk sakatlık takımın iyi olmayışı adamı iyice dibe çektiBir mac üzerinden topçu değerlendirilmez ama. Geçen sezon nasıldı acaba, özetler dışında manu izlemedim pek ama çok yaşlı değil anlık bir düşüştür belki. Adam sonuçta çöplük manu da oynuyor kolay değil
Galatasaray paramparça olsa da rahat etsen be dostum.osimhen aldık değil mi ikardi de iyileşirse ikisi kesin oynayacak.. süper.. bats-ikardi ile yang boys sürüsüne bereket pozisyon buldu.. ama yang boys ofansta avrupadaki en güçlü takımlardan.. ikardi-osimhen yaparsak şov yaparız.. sahaya kadro değerine göre isimleri dizelim..