Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.105
- 33.528
- 3.073
istifa hastagi açalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5-2 nin hiç bir noktası için uygun değil ziyech ayrıca toksi adam gitmesi isabet oldu352 oynayacaksak zaten 3 tane kanat var , üstüne berkan da oynar sol tarafta nasıl yok anlamadım 352nin sol kanat beki falan mı dusunuyordunuz ziyechi
Ahaa aynısı valla. 3-4 kullanimdan sonra ya ağız alışıyor ya da gerçekten eridiği icin hissetmiyor da olabilirimTantum verde duo forte
şu yav hitlerin insan eritme formülü müdür nedir, yeminlen anca düzeldim.
1/10 ölcekte seyreltip gargara yaparım bu saatten sonra.
Belli ki birden fazla transfer olacak vakit kalmadığı için bakmıyoruz üçe beşe yer lazımBöyle enayilik mi olur arkadaş. Sözleşmeyi niye feshediyoruz. Alın üç-beş bişeyler. Ulan bi kulüp bu kadar kötü yönetilir mi be
352 tutmazsa ne yapacağuk352 oynayacaksak zaten 3 tane kanat var , üstüne berkan da oynar sol tarafta nasıl yok anlamadım 352nin sol kanat beki falan mı dusunuyordunuz ziyechi
3lu orta sahada belki olurdu da kanatta olmaz kesinlikle kim ne istiyo ben anlamadım cidden 4231 mi oynayalım istiyor herkes acaba.Yada Zaha-Sara-demirbay-Torreira-ziyech gibi bir 5li düzen hayali vardı sanırım herkeste.3-5-2 nin hiç bir noktası için uygun değil ziyech ayrıca toksi adam gitmesi isabet oldu
Sami Yen RT