Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat beş buçuk ve orta saha, kanat transferi hakkında en ufak bir kesin anlaşma yok. Osimhen ile gökyüzü mavisini gördük. Öğlene kadar bir gelişme olmazsa akşam da sıçtın mavisini göreceğiz sanırım...
Klüpte çalışsam şuan uykusuz halde piyasada alabileceğim servis yapabilecek tüm oyunculara teklif gönderirdim.Çok çok çok acil kanat ve ortasaha lazım.Osimhen gibi adam bir daha gelmez.Takımı psikolojik olarak yükseltecek oyuncu.

Sanki Rabiotu bitirdiler gibi. Ya Mau ya biz, başla seçeneği kalmadı bunun. Mau alcak olsaydı şimdiye 50 kere alırdı. CL listesini beklendi hem biz hem Rabiot tarafı. Bilemiyorum ama sanki öyle gibi. Yada biz kulübünde cl de kadroya alınmayan bir oyuncu ile anlaştık

Ben sanırım kimlerle uğraşılıyo tahmin ettim. Ama yazmak istemiyorum eğer tahminim çıkarsa kısaltması burda bulunsun totem yapıyorum :)
SMRA
(Tamamen Hissiyat)

Son düzenleme:
Ben sanırım kimlerle uğraşılıyo tahmin ettim. Ama yazmak istemiyorum eğer tahminim çıkarsa kısaltması burda bulunsun totem yapıyorum :)
SMRA
(Tamamen Hissiyat)

Bu 4 oyuncu mu? Yoksa 1 veya 2 kişinin kısaltması mı? Onu söyle bari de biz de tahmin etmeye çalışalım en azından.

1725422738900.png

1725422758712.png

Bize diyorlar :giggle:

Madem biz beter oluyoruz , neden biz hep sampiyon oluyoruz da siz olamiyorsunuz.. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Jakobs
Baris Sara Torreira Berkan
Icardi Osimhen

Gunay
Kaan Metehan Abdulkerim X
Yunus Demiray X X
Mertens Batshuayi

Mutlaka bir orta saha ve sol kanat takviyesi yapılmalı. Eşek degiller ya, yaparlar herhalde.

Son düzenleme:
Elimize tarihi fırsat geçti ancak orta saha ve sol kanat transferi yapılmazsa resmen avuçlayacağız gibi

Orta saha ve kanat almazsak hüsran olur. Baris dışında top süren kanat yok takimda, orta sahamiz da 2li forvet oynayacaksak çok yetersiz kalır.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt