Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın takımının deplasmana gittiğinde antrenman yaptığı stadın renkleri sadece. Altında bir şey aramak gereksiz. Ancak Osimhen videosunda dansçıların kafasındaki tüy detayından cidden anlam çıkarmaya değer mi değmez mi izleyip göreceğiz...
Abi orda ki tüylerin rengi bu renkler hep benzer birde kadın futbol yakınının gittiği maçta olabilir ama atmazlardı bu şekilde

bunu biz yollamamış mıydık rusya taraflarına ?

ne alaka ? gitmemişse yedek olarak tutsunlar , adam kalmadı kulüpte forvet harici.

Osimhen müthiş transfer o ayrı ama bir sürü transfere ihtiyaç varken tek ihtiyaç olmayan bölgeye transfer yapmak da tam bizlik iş. Gs = plansızlık ve kaos

Yav şu takimlarin listesi açıklanmadı mı? Taramaya başlayalım listeleri

8 numara diye aldığımız Sara'yı sağ kanat mı oynatsak diye düşünüyoruz. 10 milyona aldığımız sağ bek kadroya giremiyor. Sol kanat hiç kalmadı. Bu nasıl planlama? 10 yaşında çocuklar mı yönetiyor kulübü

Icardi Kerem’e veda şeysi paylaştı mı?

Icardi Kerem’e veda şeysi paylaştı mı?
1725434247047.webp

8 numara diye aldığımız Sara'yı sağ kanat mı oynatsak diye düşünüyoruz. 10 milyona aldığımız sağ bek kadroya giremiyor. Sol kanat hiç kalmadı. Bu nasıl planlama? 10 yaşında çocuklar mı yönetiyor kulübü
40 milyon verdikleri 3 topçuyu nerede oynatalım diye düşünüyoruz çünkü üçü de net katkı verecek topçu değil. Şu para erden timurda olacaktı işte

hep 40 M EU bonus dendi..
şimdi "osi geldi hadi forma aldıralım" ın reklam yüzü Nevzat mı yani.

ulan yönetim.

edit: bu arada forma alacaksam - ki hala o gazda değilim - 4üncü formayı beklerim. Pumada tedarik sıkıntısı yok nede olsa ... belki daha iyi bir froma çıkar. o zaman alırız duruma göre

Son düzenleme:
Abi orda ki tüylerin rengi bu renkler hep benzer birde kadın futbol yakınının gittiği maçta olabilir ama atmazlardı bu şekilde

Yahu niye atmasınlar, onların CL ön elemesi falan galiba, CL logosu falan koymuşlar maç duyurusunun yanına... Önemli maç anladığım kadarıyla...

"Tüylerin rengi bu, hep benzer" derken neyi kast ettin anlamadım. Afrikalı dansçıların renkleri mavi-beyaz-kırmızı olmaz genelde, hele tema nijeryaysa... bilemiyorum yani... Videoyu görmeden ille bir şey var diyemem de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt