- 31 Ağustos 2021
- 69.522
- 49.746
- 3.258
arada bir iyidir - devamli uğra demiyoruz2 kapi solumda var birtane ama kullanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arada bir iyidir - devamli uğra demiyoruz2 kapi solumda var birtane ama kullanmiyorum
Acaba başka bir futbolcu daha mı getirdik ayrı birinin mi çekimiydiYahu niye atmasınlar, onların CL ön elemesi falan galiba, CL logosu falan koymuşlar maç duyurusunun yanına... Önemli maç anladığım kadarıyla...
"Tüylerin rengi bu, hep benzer" derken neyi kast ettin anlamadım. Afrikalı dansçıların renkleri mavi-beyaz-kırmızı olmaz genelde, hele tema nijeryaysa... bilemiyorum yani... Videoyu görmeden ille bir şey var diyemem de...
belki metafor, fransadan gelecek birisidirinstagramdakş günaydın mesajına bakmanız yeterli mckkennie veya rabiottan biri okey bence renkler lacivert beyaz kırmızı
üf kafalayıp Burhan'ı da getirsek - yemin ederim ellerim 1 ay sızlar.Nevzati saba kadar dövmek istiyorum biliyor musunuz
A harfi gizlenmiş ! GİZLİ MESAJ !Ekli dosyayı görüntüle 260396
Voleybolda, transfer için mankenlik Ajansı ile anlaşmışız sanırım.
Belki biraz Sara iş yapar o kadar. O da 18 etmez de işte. 40 milyon her türlü girdi bize. Bunların transfer yapmaması daha hayırlı kesinlikle40 milyon verdikleri 3 topçuyu nerede oynatalım diye düşünüyoruz çünkü üçü de net katkı verecek topçu değil. Şu para erden timurda olacaktı işte
A harfini sarı kırmızı bayrak kapatmış Alexandro h.oEkli dosyayı görüntüle 260396
Voleybolda, transfer için mankenlik Ajansı ile anlaşmışız sanırım.
Gardi yok dedi transferde, adamı öneren getiren gardi.Tam dayaklık.Nevzati saba kadar dövmek istiyorum biliyor musunuz
Yav bizimkilerde metafor düşünecek kafa nerde. Devlet dairesi gibi yönetiliyoruz, mesai bitsin de eve gidip uyuyalım kafasında hepsi. ibrahim ve cenk dahilbelki metafor, fransadan gelecek birisidir
şunu yani kitlesel gaza gelme değilde "Osi muazzam ama ihtiyacımız hala var" mesajı vermek için desteklerim.