- 31 Ağustos 2021
- 69.518
- 49.744
- 3.258
bu arada şaka değilDiri bir Taylan Antalyalı
ya artık Eyüp mü olur - Efe mi olur - tekrar berkan mı olur bilmem , bir tanesinin ekstra çıkması lazım yedek olarak parlayarak.
(Eyüp hala bizde di mi )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada şaka değilDiri bir Taylan Antalyalı
(26 diş + 6 implant gülerek)İstermisin rabiot Okan buruk bide anası gelsin![]()
Aynını diyorum rabiot ve 1 kişi daha var benceBaba bunlar bence rabiotu bekliyor osimyenle beraber açıklayıp şov yapma peşindeler
fakındaysan oraya mertens yazmadım, sara yazdım.Sonuç olarak orta saha karakterli oyuncu. Hocanın oynadığı sistem kağıt üstünde 4-2-3-1 gözüken aslında 4-1-1-4 olan bi sistem. Ve her kaptırılan topta (ki hoca direk hücum seviyor topun kıymetini bilmiyor) takım 50 m geri koşmak zorunda kalıyor.Oynadıysak ve müthiş başarılı ise neden 2 senedir orta sahaya transfer istiyoruz ki.
Çok iyimsersin.Baba bunlar bence rabiotu bekliyor osimyenle beraber açıklayıp şov yapma peşindeler
Rabiot denen adam ne cl takımlarına ne uel takımlarına gitti. Bu adam paragöz gelmesin abi.Ufak bir info vereyim rabiot işi müspet olmasa Ali koç beşyüz kere indirirdi hırsından bilginiz olsun![]()
yani DELİ ihtiyaçları yok ama o parayı salar taraftarı dindirmek için.Ufak bir info vereyim rabiot işi müspet olmasa Ali koç beşyüz kere indirirdi hırsından bilginiz olsun![]()
Sofyan-İsmail-Fred-Szymanski onların merkezi dolu.Ufak bir info vereyim rabiot işi müspet olmasa Ali koç beşyüz kere indirirdi hırsından bilginiz olsun![]()
Bak belki aradığı aidiyeti bizde bulur belli olmazRabiot denen adam ne cl takımlarına ne uel takımlarına gitti. Bu adam paragöz gelmesin abi.