Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadıysak ve müthiş başarılı ise neden 2 senedir orta sahaya transfer istiyoruz ki.
fakındaysan oraya mertens yazmadım, sara yazdım.Sonuç olarak orta saha karakterli oyuncu. Hocanın oynadığı sistem kağıt üstünde 4-2-3-1 gözüken aslında 4-1-1-4 olan bi sistem. Ve her kaptırılan topta (ki hoca direk hücum seviyor topun kıymetini bilmiyor) takım 50 m geri koşmak zorunda kalıyor.

Ayrıca 3-5-2 ile beraber hem seti düzgün oynarsın , hem de fizikli diri takımlara karşı orta saha kalabalıklığı ile güçlenirsin.Diğer türlü fener-Young Boys maçında olduğu gibi orta sahayı geçemeden 5 tane forvet at hiç bir anlam ifade etmez.

He transfere gelirsen ille de şu gelsin bu gelsin taraftarı değilim. Eldeki kadro hem ligi hem de uefayı götürmek için yeterli.

yani şov kafasında beklemye gerek yok şu an.

biten eden varsa yapıştırsınlar geceleri görmeyelim dakika saymayalım.

sonra 2 dakika ile AVL listesine yazamadılar haberi görmeyelim.... bu tür şeylere çok gebe bu yönetim....

Ufak bir info vereyim rabiot işi müspet olmasa Ali koç beşyüz kere indirirdi hırsından bilginiz olsun 😊
yani DELİ ihtiyaçları yok ama o parayı salar taraftarı dindirmek için.

biz alırsak harbi kuduracaklar çünkü.

genede ama ne olursa olsun fizik olarak baya iyi kadroları oldu - üretkenlikte çok kötüler.

Madem 3-5-2 oynayacaksın bugün listeye Ziyech ve Yusuf Demir yazma. Arabistan'da transfer sezonu hala açık zaten, her türlü gönderirsin. Git 3 adam al stoper, kanat ve OS. Yusuf Demir'i de sonrasında Alanyaspor'a kirala ve karşılığında Yusuf Özdemir al. Lig maçlarında sol kanadı yedeklesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt