Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde türkçe çevirisinde Başkan söyleyince diye çevirmişler - "my agent" diyor aslında. illa güzelleme yapacaklar.

genede bir şeydir ama özgüvenle ingilizce işler bakma sen.
Bu nasil bir ozguven onu anlamiyorum iste bu dil evrensel herkes belli seviye uzeri biliyor
Yunanca Portekizce gibi az konusulan dilleri konusursun iki uc cumle herkes sapka cikartir ve sempatik gorunur
acaip bir ozguven

Ben nöbeti bıraktım abi. Akşamki yangını şimdiden görür gibiyim. Hadi selametle yine hevesimizi kursağımızda bıraktı Dursun sanırım. Kalan arkadaşlara hayırlı nöbetler

kendisine orgüt kirintisi diyen herifin elini de sikar mi acaba okan beyfendi dugunde

ister misiniz düğünde Rabiot fenere - şimanski bize olayı dönsün..

Bunları yerden yere vurduğumda eleştiriyodun şahısçı olduğun için

Ne zaman gözünü açtım seni şahısçılıktan vazgeçirip gs bünyesine kattım doğru yorumlar yapmaya başladın
ft yi beraber eleştiriyorduk lan boş yapma. AT yi hiç bir zaman savunmadım. Yalan söylüyorsun bari destekli söyle

Bu nasil bir ozguven onu anlamiyorum iste bu dil evrensel herkes belli seviye uzeri biliyor
Yunanca Portekizce gibi az konusulan dilleri konusursun iki uc cumle herkes sapka cikartir ve sempatik gorunur
acaip bir ozguven
dmeey getirdiğim daha türkçeyi eee aaa uuuu diyerek konuşanlar var . ufak bile olsa +dır . 2 kelime kominikasyon bile futbolcuda + yazar.

Okan Buruk takımın içinin boşaltılmasına ve buna ses çıkartmamasından dolayı acil istifa etsin. Fatih Terim olacakmış Hamza Hamzaoğlu olamazsın.

Biri antuya gitsem benle konuşmaz mısınız der diğerinin fbli kaynayan yerde dairesi çıkar. Sonra hoca düğüne gidince auvvv 😂😂
bağdat caddesinde GS li daha fazla bu arada - bakma burayı kale bellediklerine.

edit: hadi kadıköy geneli diyeyim - aziz jenerasyonu fenerli çıktı burda biraz dengelendi

Bu zenginler hep böyle ağlıyor
Sarapci.gif

dmeey getirdiğim daha türkçeyi eee aaa uuuu diyerek konuşanlar var . ufak bile olsa +dır . 2 kelime kominikasyon bile futbolcuda + yazar.
insallah ama kerem tavsiyemi dikkate alsin portekizde herkes ingilizce biliyor bir manita alsin eve bicir bicir 😊 Hem portekizce hem ingilizce baya gelisir iki kavga ettinmi oyle bir konusursunki kendin sasirirsin tecrubeyle sabit

Yeni bir greskureutz vakası yükleniyor. Hoş geldin bebek greskureutz 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt