Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio Oliveira: "Ben Olimpiakos ile anlaştım ancak Galatasaray evraklarımı göndermiyor." (Ajans 1905)
o zaman durum şu benim anladığım.

Olimpiakos ile bizim bir oturmuşluğumuz yok

Oliv ile biz fesih anlaşırkene - oliv olympiakosla arakdan okeyleşiyor imza paralı tahminen. hem bizden hem ordan götürmece..

şöyle birşeyde olabilir. Bunlar Avrupaya yazmayı çok sallamıyorlar. Lig önemli daha zaman var diyorlar. Mesela rabiot falan olursa ocağa kadar avrupaya yazdırmaya ok demiş olabilirler

GWisGGnW8AIRw2P

Tamam söylediğinde haklısın da bu seneyi çöp ettiler resmen. Takımda oyuncu kalmadı. Şu dakikadan sonra kovsak ne olacak bu sene bitti zaten. Saçma sapan transferlerle 40 milyon euro uçtu gitti. ŞL'ye katılamadık 30 milyon euro uçtu gitti. Şu dakikadan sonra kovsak ne olacak? Sokacakları kazıkları soktular zaten.

Son 1 ayda kulübün zararı 60-70 milyon euro. Tekme tokat kovacaksın bunları hem de
Bjk maçında yolları ayırırdım.Tekrar derbide 5 yeme riski hala devam ediyor.

o zaman durum şu benim anladığım.

Olimpiakos ile bizim bir oturmuşluğumuz yok

Oliv ile biz fesih anlaşırkene - oliv olympiakosla arakdan okeyleşiyor imza paralı tahminen. hem bizden hem ordan götürmece..
3 kağıtçı tam ya. 3-5 bişey bize attırsın biz de ufak bi ücret yollayıp feshedelim

Avrupaya transfer yetiştiremezsek Batsuayi-İcardi-Osimheni ileri atıp bam güm top şişirir bu kadro başka da bir şey yapamaz. Orda bizim ligin dandik takımları olmayacak

Bunlar beceremeyecek gibi görünüyor. Saçma sapan bir kadro planlaması ile sezona gireceğiz anlaşılan.

Yunanistan iddiaları vardı 3-5 gün önce

Hemen yalanladılar biz feshedek diye

Enayi olarak görülüyoruz

Adama bak hem 2 senelik alacağını 2 sene oynamadan alacak hem de oly den 2+1 yıl maaş alacak

Bizden 3 alsa ordan da min 3 yıllık toplam 6m,3 senede 15m para kazanacak

Paraya bak lan

Kanat+stoper+orta saha 13une kadsr gelecek ama Avrupa'ya yazilmayacak derlerse tepkiniz ne olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt