Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Transfer yapilmayacak gibi gözüküyor. Kadro planlamasi cok kötü oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne önemi var bu kadar şeyin.Okan buruğun kankisi evleniyor o daha önemli.Zahaya mobing uyguladı.Kerem evladını takımda tutamadı.Avrupa Ligi listesi nasıl olacak cidden merak ediyorum.
Kadroyu bu şekilde bırakamazlar lig için. Çünkü eksik her tarafı transfer kesin yapılmak zorunda.
Ama Avrupa için sıkıntılı noktadayız.
Muslera-Günay-Batuhan
Jelert-Kaan-Jacobs
Nelsson-Sanchez-Bardakçı-Metehan
Torreira-Demirbay-Sara-Berkan
Barış-Mertens-Yunus-Ziyech (?)
İcardi-Osimhen-Batshuayi
Nasıl olacak bilemiyorum.
Bu 9 boldlu bir şekilde 11 oynayacak kesin.
Yeşil Boldlu isimlerden de 1 veya 2 si formasyona göre 11 olacak.
Sakatlık osla yedek yok neredeyse.
3-4-3 veya 3-5-2 bu orta saha ile imkansız.
Bu forvet hattı ile tek forvet de imkansız.
Bu stoper rotasyonu ile 3'lü defans da imkansız yorulan yerine girecek yok.
Nasil üstad iyi mi bu
orda bile iyi sonuçlanma ihtimali var.Son anda kentsele giden bina gibi olduk. Yıkım emri olan binada oturuyoruz resmen
O iş yalan. Becerebilirlerse Arthur Melo, Biling vb. gibi takımlarında süre bulamayan yada sorunlu olan vb. oyuncular olur bu saatten sonra önemli olan AL'ye yetiştirmekti 1 orta sahayı. AL'de ciddi ilk 8 ihtimalimiz vardı ama onu bile beceremeyecekler gibi gözüküyor. 10 gün daha var lig için bitmesine bakalım lig için kimi alacaklar? İnsan hiç yoktan Ahmetcan Kaplan ve Emirhan İlkhan'ı alırdı rotasyon için ama yok bir planlama falan yok ki illa Rabiot falan gibi boşa isimlerle uğraşacaklar.Harbi merak ediyorum , Goretzka ayarında oyuncuyu kim son gün bırakır