Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klüp yönetilmiyor.Her hafta tam tersi kararlar alınıyor ve o kararların altı boş.Yönetim hocayı koruyor.Hoca yönetimi sırtlıyor.Üstüne klübe hırsız muamelesi çekilen takımın tdsi olarak acuna sarılmaya gidiyor:d Liselilerin yüzünden neye maruz kalıyoruz.

Avrupa Ligi listesi nasıl olacak cidden merak ediyorum.

Kadroyu bu şekilde bırakamazlar lig için. Çünkü eksik her tarafı transfer kesin yapılmak zorunda.

Ama Avrupa için sıkıntılı noktadayız.

Muslera-Günay-Batuhan
Jelert-Kaan-Jacobs
Nelsson-Sanchez-Bardakçı-Metehan
Torreira-Demirbay-Sara-Berkan
Barış-Mertens-Yunus-Ziyech (?)
İcardi-Osimhen-Batshuayi

Nasıl olacak bilemiyorum.

Bu 9 boldlu bir şekilde 11 oynayacak kesin.

Yeşil Boldlu isimlerden de 1 veya 2 si formasyona göre 11 olacak.

Sakatlık osla yedek yok neredeyse.

3-4-3 veya 3-5-2 bu orta saha ile imkansız.

Bu forvet hattı ile tek forvet de imkansız.

Bu stoper rotasyonu ile 3'lü defans da imkansız yorulan yerine girecek yok.
Ne önemi var bu kadar şeyin.Okan buruğun kankisi evleniyor o daha önemli.Zahaya mobing uyguladı.Kerem evladını takımda tutamadı.

Young Boysdan zayıf takımlar:
Rfs, Elfsborg, Malmö(?)

Young Boysdan güçlü takımlar:
Totenham, Ajax, Alkmaar, Paok, Kiev

Bu kadro ilk 8e yeter diye düşünüyolarsa Paok arenada tokatlayınca akılları başlarına gelir.

Madem bütün parasını verip fesh edeceğiz.

Lisansını iptal edelim elde dursun, sözleşmeli futbolcumuz değil mi her sabah 7'de antrenman programı versinler eline. Gelmediği her gün için tutanak tutup ceza versinler.

En nefret ettiğim şeylerden birisi de şu pis rüşvetçi FIFA'nın hep oyunculardan yana tavır almasıdır. Hep kaybeden biz oluyoruz kulüp olarak.

Casemiro ihtimali varsa hiç düşünmeden hemen getirsinler. Tecrübesi yeter bizim seviye için daha iyisi bulunmaz zaten bu saatten sonra

muhtemelen şu anda rabyonun validesiyle floryanın tapusu ile ilgili son pazarlıklar yapılıyordur..

Harbi merak ediyorum , Goretzka ayarında oyuncuyu kim son gün bırakır
O iş yalan. Becerebilirlerse Arthur Melo, Biling vb. gibi takımlarında süre bulamayan yada sorunlu olan vb. oyuncular olur bu saatten sonra önemli olan AL'ye yetiştirmekti 1 orta sahayı. AL'de ciddi ilk 8 ihtimalimiz vardı ama onu bile beceremeyecekler gibi gözüküyor. 10 gün daha var lig için bitmesine bakalım lig için kimi alacaklar? İnsan hiç yoktan Ahmetcan Kaplan ve Emirhan İlkhan'ı alırdı rotasyon için ama yok bir planlama falan yok ki illa Rabiot falan gibi boşa isimlerle uğraşacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt