Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın ucagında isimsiz kaç kisilik rezervasyon var acaba
IMG_3679.webp

Kerem ve Zaha'nın gidişiyle 30-35'e yakın gol katkısı gitti. Yedek forvetten Şuayip'in ekstra 10 golü olsa desek hala 20-25 eksiğimiz war. Sara'nın skor katkısı vermesi lazım.

Icardi sakat olduğu için şu anda Osimhen onun yerine geldi diye bakıyorum. Orada fazla bir artımız olmaz. Anca ikisini faydalı bir şekilde oynatabilirsek dengeleriz skor işini.

"ÇOK GİZİLİ OPERASYONDU - SADECE SPORTIF ve OKAN HOCA BİLİYORDU "

diye güzellemeleli boş isimler bile atılmıyor ortaya.
yoksa muhabirler sallamasyonu maksimuma vurmuş olmaları gerekirdi çoktan.

Casemiro ya Ndombele muammelesi cekip durmayin. ManU'nun kurbani olup giden oyuncu sayisi oldukca fazla. Manu'dan gittikten sonra yükselise gecek futbolculari kiyasa cekebilirsiniz.

Bu adam McTominay ve Amrabat'tan cok daha fazla süre almis oyuncu. Bu kadar kötü kadro planlamasina ragmen de takimin en iyi istatistiklerine sahip bir oyuncu.
Anlamadığım bir diğer hususta şu casemiro bitik beli dönmüyor diyolar da ben by adamı real prime dönemindede biliyorum hiç bi zamana öyle uçup kaçan bir oyun tarzı olmadı bu adamın alayım da yardırıp gideyim oyuncusu dğeildi benim aklımda kesiciliği instçı oluşu ve üst düzey pasörlüğü ile kaldı bu herif hep

Yönetim ne zaman çıkıp 13 Eylül’e kadar vaktimiz var diyecek?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem ve Zaha'nın gidişiyle 30-35'e yakın gol katkısı gitti. Yedek forvetten Şuayip'in ekstra 10 golü olsa desek hala 20-25 eksiğimiz war. Sara'nın skor katkısı vermesi lazım.

Icardi sakat olduğu için şu anda Osimhen onun yerine geldi diye bakıyorum. Orada fazla bir artımız olmaz. Anca ikisini faydalı bir şekilde oynatabilirsek dengeleriz skor işini.
Guzel bakis acisi

Hatta zaha-kerem-mertens toplamda 60 gol katkisi var. Tabi bunların unique değerlerine bakmak lazim

2’si gitti 1’inin verimi sifira yaklasti

Casemiro
Jorginho
Rabiot
Matheus Nunes
Wataru Endo
Ismaël Bennacer
Marco Verratti

Anlamadığım bir diğer hususta şu casemiro bitik beli dönmüyor diyolar da ben by adamı real prime dönemindede biliyorum hiç bi zamana öyle uçup kaçan bir oyun tarzı olmadı bu adamın alayım da yardırıp gideyim oyuncusu dğeildi benim aklımda kesiciliği instçı oluşu ve üst düzey pasörlüğü ile kaldı bu herif hep

iki stoperin arasına girip pas alıp Melo gibi takımı hücuma çıkarması benim için yeterli.. Torreira'da ve bizim Stoperlerde olmayan ama oynamaya çalıştığımız şey..

Ama o maaş nedir abi. Çok zor iş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt