Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadığım bir diğer hususta şu casemiro bitik beli dönmüyor diyolar da ben by adamı real prime dönemindede biliyorum hiç bi zamana öyle uçup kaçan bir oyun tarzı olmadı bu adamın alayım da yardırıp gideyim oyuncusu dğeildi benim aklımda kesiciliği instçı oluşu ve üst düzey pasörlüğü ile kaldı bu herif hepCasemiro ya Ndombele muammelesi cekip durmayin. ManU'nun kurbani olup giden oyuncu sayisi oldukca fazla. Manu'dan gittikten sonra yükselise gecek futbolculari kiyasa cekebilirsiniz.
Bu adam McTominay ve Amrabat'tan cok daha fazla süre almis oyuncu. Bu kadar kötü kadro planlamasina ragmen de takimin en iyi istatistiklerine sahip bir oyuncu.
Rabiot futbolu bırakacak. 3-5 sene sonra anası yüzünden psikolojisi bozulacak batağa düşecek evinde yüksek dozda koko'dan dolayı ölü bulunacak. Bu işin sonu oraya gidiyor herhalde bu herif ölür yine bize gelmez.Rabiot gelecek gibi hissediyorum
yarın ilk iş o açıklama.Yönetim ne zaman çıkıp 13 Eylül’e kadar vaktimiz var diyecek?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Guzel bakis acisiKerem ve Zaha'nın gidişiyle 30-35'e yakın gol katkısı gitti. Yedek forvetten Şuayip'in ekstra 10 golü olsa desek hala 20-25 eksiğimiz war. Sara'nın skor katkısı vermesi lazım.
Icardi sakat olduğu için şu anda Osimhen onun yerine geldi diye bakıyorum. Orada fazla bir artımız olmaz. Anca ikisini faydalı bir şekilde oynatabilirsek dengeleriz skor işini.
KimiEspn bir hareketlenme olmasa girmez idi. Ya menajer etkisi var yahut manu teklif yaptı bize kiralar mısınız diye.
Bennaceri alabilme şamsımız var mıCasemiro
Jorginho
Rabiot
Matheus Nunes
Wataru Endo
Ismaël Bennacer
Marco Verratti
Kostic 2 aydan önce hazır olmaz gibiKostic gelir kapatırız.
Anlamadığım bir diğer hususta şu casemiro bitik beli dönmüyor diyolar da ben by adamı real prime dönemindede biliyorum hiç bi zamana öyle uçup kaçan bir oyun tarzı olmadı bu adamın alayım da yardırıp gideyim oyuncusu dğeildi benim aklımda kesiciliği instçı oluşu ve üst düzey pasörlüğü ile kaldı bu herif hep
Bizim yönetime göre transfer işte. Klasik bize geldiğinde bir sakatlığı vardi oynatamiyorum ya da hazir değildi oynatamiyorum tarziKostic 2 aydan önce hazır olmaz gibi