Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ticktock-clock.gif

Alexsandro Ribeiro ve dinamik orta saha transferine fitim. Merkez bu kadar güçlü olacaksa kanat almasalar da olur. Keşke elimizde genç bir iki kanat olsaydı onları denerdik.
Riberio ilk 11 oyuncusu değil mi bu saatten sonra vermezler yada kesenin ağzını sonuna kadar açacaksın ben çözemedim bu yönetimi tek bildiğim Dursun un Osimhen in adını ilk defa duyduğu transferden bilgisinin olmadığı

Beli dönmüyoru bende söyledim bayağı ağırlaşmış ya en son Liverpool maçında izledim felaket sıçtı. 2 gol yediler onun yüzünden sonra bayağı dağıldı herif 2 metre yanındakine pas atamamalar topu taç'a atmalar. Taraftar'dan uğultular gelmeye basladi sonra bayağı modu düştü. Maaşı United ödeyecekse bir şekilde kabul ederim. United cenabet bu kulüp futbolcu öğütme makinesi gibi çılgın atmaz ama belki burada iş görebilir. Bu saatten sonra da başka fırsatlar da kalmadı zaten..
Brezilya futbolcuları biraz inattır gıcıklığına bile yapıyor olabilir manu taraftarına

Osimhenin açıklamasının gecikme sebebi simokin gitmiş olması

2 sene önceyi hatırlayın simokinli gala gecesi videosy yapmıştık

Akşama kadar bir şeyler çıkmaz.

Biraz da gidip çalışalım da patrondan fırça yemeyelim durduk yere.

Avrupaya kimse yetismez bu saatten sonra, Icardi 5-6 hafta iptal, muhtemelen söyle cikariz

Baris-Osimhen-Ziyech(gitmezse)
Sara-Torreira-Kaan/KDB
Jakobs-Sanch-Nels-Jelert
————Muslera————

Sergio Oliveira Olympiakos ile anlaştı ancak Galatasaray’dan 2 yıllık sözleşmesinin 5.8 milyon Euro’sunu istiyor. Galatasaray bunu kabul etti ancak Oliveira ödeme şartlarında katı bir tutum izliyor. Tek bir taksitin gecikmesi durumunda ekstra taleplerde bulunuyor. Bu yüzden henüz fesih işlemi gerçekleşmedi.

bu şerefsize en büyük ceza olarak takımda tutun. yeni tesiste antreman yaptırın sabahın köründe. antremanları da seyirciye açık yapın. düz koşu yaparken taraftar buna ana bacı kaysın her antremanda. mobbing kralını yesin. madem o 5,8 milyon euroyu alacak onun burnundan getire getire vereceğiz bizde parayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt